G 13 ute av gullstriden.

Guttene var skikkelig lei seg etter tap mot Os i dag.

Gutter 13 var skikkelig skuffet etter tap 16 – 12 mot Os i dag. Tapet i dag gjør at det nå bare er teoretisk mulighet for guttene å gå helt til topps i år. Kampen i dag var ingen god kamp fra vår side, og når dommeren var enda dårligere klarte ikke guttene å holde hodene kalde. Guttene klarte ikke å fokusere på egne oppgaver og dette ødela for de i dag.

Rapporter fra Osterøyhallen i dag:
Jenter 11 møte Gneist 2 i dag og vant 9 – 7. Jentene var gira fra starten og de startet kampen helt supert og alt fungerte i 1 omgangen.Det vi har trent på trening og alt. 2 omgangen kom det mye pasning feil og mistet fokus på banen en stund, men sett kampen i et så var jentene flinke.De fortjente den seieren og eg som trener var stolt av jentene i dag. Veronika