Etter å tapt sesongens tre første kamper har Osterøy sitt damelag i 6. divisjon virkelig fått sving på det. Med masse selvtillit etter to strake seiere, reiste laget til Rong får å møte Øygarden i Hjeltefjorden Arena søndag kveld.

Men det var hjemmelaget som startet best i egen hall. De ledet store deler av den første omgangen med flere mål. 4-1, 7-3 og 9-6 da fem minutter gjensto til pause.

Men de fem siste minuttene var det kun et lag på banen, Osterøydamene! Fem strake scoringer og kampen ble snudd fra 9-6 til hjemmelaget til 9-11 ledelse til Osterøy.

God kontroll mot slutten

Hjemmelaget scorer det første målet etter pause og stillingen var 10-11 – men så kommer nye fem minutter der vi ryster hjemmelaget igjen. Anført av kampens toppscorer, Agate Birkeland, rykker vi i fra og leder 10-16.

Det klarer aldri Øygarden å svare på, selv om de knapper noe inn på ledelsen så vinner Osterøydamene 18-22.