Siste seriekamper før juleferie.

Damene var trøtt, men humøret er alltid på topp.

Så var de siste seriekampene unnagjort før vi kan ta en velfortjent juleferie.

J 13 Bjørnar 3 – Osterøy . 11 – 20. Jentene spilte en god kamp, og trener var svært stolt av hvordan jentene har avslutter første halvdel av sesongen. Jentene har nå jobbet seg opp til midten av tabellen.

J 14 Osterøy – Bjørnar 2  11 – 23 . Osterøy jentene spilte bra i første del av kampen, og holdt da bra følge med Bjørnar. Jentene blir godt kjørt og da stikker Bjørnar fra. Jentene skal ha skryt for at de aldrig gir opp og humøret er alltid på topp.

G 13 Osterøy – Kjøkkelvik 18 – 20. Dette var kamp om hvem som kunne ta  juleferie på toppen av tabellen. Kampen var utrolig jevn og hard og her ble ingenting gitt gratis.Selv om guttene våre hadde en 2 måls ledelse til pause, holdt det ikke inn. Guttene fikk en dårlig periode tidlig i 2 omgang, samt at vi i dag ikke helt hadde dommeren på vår side. Dette ble avgjørende for kampen. Guttene gjorde sin beste kamp for sesongen, og kan være godt stolt av egen innsats.

Damer Osterøy – Nordre Fjell 22 – 39. Damene spilte jevnt med Nordre Fjell i 1 omgang og lå bare under med 1 mål. Det så ut som om de hadde brukt opp alle kreftene sine da, for i 2 omgang klarte de ikke å følge med på tempoet  og ble stort tap til slutt.