Jenter 9 i Miniturnering

Det var spente 8 – 9 års jenter som møtte til sin første miniturnering i Landåshallen i dag.

Etter et par treninger var det noen spente  9 års jenter som møtte til kamp i Landåshallen i dag. Jentene fikk spille 3 kamper i miniturneringen, og  klarte dette med glans. Jentene var storfornøyd, hadde det gøy og gleder seg alt til neste turnering.

De andre jentelagene våre spilte kamper i Osterøyhallen.

Jenter 11 møtte Lindås. Jentene våre spilte en bra kamp selv om de av og til slet litt i forsvar. I dag torde alle å skyte på mål, samt at de spiller bra sammen spesielt i angrep. Når også målvakten vartet opp med mange flotte redninger, ble det til slutt seier 11 – 7.

Jenter 13 spilte mot Dale der Osterøyjentene til slutt vant 7 – 5. Jentene spilte en usedvanlig dårlig 1 omgang, men klarte å ta seg så passe sammen i 2 omgang, at det ble seier til slutt.

Jenter 14 tapte 7 -17 for Knarvik. 14 åringene gjorde en god innsats og selv om det ble tap, syntes jeg det var mer fart i jentene i dag enn til vanlig.

Jenter 12 vant 15 – 14 over Salhus, etter en jevn og spennende kamp. Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen, og det var stor glede å se da kampen var over og seieren i havn.

Aktivitetar

10 mar
Osterøy på Tvers 1.6.2024
Start Bruvik og mål Hosanger
25 mar
Open trening TURN
Osterøyhallen
07 mai
Ekstraordinært Årsmøte
Osterøy IL Klubbhus
18 mai