Tre lag vant, to tapte

Jenter 16 vant 28 – 19 over Sund.
I går tapte jentene borte, etter heller laber innsats. I dag var det et helt annet lag som entret banen. De gikk kjapt opp i en tre måls ledelse som de holdt på langt ut i første omgang. De gikk til pause med en ledelse på fem mål.
I første del av annen omgang var jentene i skikkelig skåringsform. De ledet en stund med tretten mål, før det dabbet litt av mot slutten. Kampen endte 28 -19. Mia  ble toppskårer med 10 mål, Julie 6, Louise 5, Lene 4, Charlotte, Sylvelin og Ingrid ett hver.

Arkivbilde
Jenter 11 vant 21 – 19 over Gneist
i en tett og spennende kamp. Osterøyjentene ledet 11 -10 til pause. I begynnelsen av andre omgang skåret Gneist tre  kjappe mål og plutselig var stillingen 11 – 13. Da ble det litt fart på jentene våre igjen, slik at de et stykke ut i andre omgang ledet med fem mål. Selv om Anne Marte skåret de fleste målene, men det var flere som kom på skåringslisten. Det er bra. Vi trenger mange som tar ansvar.

Gutter 11 tapte sin kamp mot Fana.
Osterøy guttene holdt følge med Fana til godt ut i annen omgang før de ga opp. Guttene våre hadde mange feilpasninger og mange bomskudd. Frustrasjonen over egne feil førte til lite pent spill. Og det liker vi ikke! Vi må få beina med oss!
Heldigvis vet vi at guttene kan bedre enn dette, og de vil nok komme sterkt tilbake!

Jenter 10 vant sin bortekamp mot Nore Neset. De fikk kjørt seg skikkelig, men kunne reise hjem med seier 9 – 12.