Gutter 12 gjorde det unødvendig spennende på Os

Etter en unødvendig spennende slutt innspurt mot Os, tok guttene 2 poeng med tilbake til Osterøy og kjemper fremdeles på toppen av tabellen.

Gutter 12 fikk en pangstart på kampen mot Os. I første omgang lyktes de med det meste og gikk til pause med ledelse 6 – 13. I andre omgang klarte ikke guttene å holde samme fokus og inviterte Os inn igjen i kampen. Når det gjenstod ca 2,5 minutt var ledelsen krympet til 17 -18, og nervene lå tykt utpå både spillere og trener. Heldigvis klarte guttene å ta seg sammen og satte 2 raske, slik at de vant 17 – 20 til slutt. Guttene skal ha ros for at de klarte det vi reise til Os for i dag, nemlig ta 2 poeng med hjem!!

Gutter 11 spilte borte mot Askøy i dag og gikk på et kjempetap 28 – 7. Askøy var i dag et mye bedre lag enn Osterøy. Det var ikke mye som stemte for guttene i dag hverken i forsvars eller angrep. Selv om tapet i dag var stort kommer vi sterkere tilbake neste helg for da er det ny kamp og nye muligheter.

Jenter 10 spilte mot Åstad 4 lørdag og vant 6 – 14. Jentene gjorde en fin jobb i Haukelandshallen og trener melder at hun er svært godt fornøyd med jentenes innsats.

Aktivitetar

Håndball-søndag
Osterøyhallen
26 nov
HaFo 2024
Osterøyhallen
29 nov
Ribbecup 2023
Osterøyhallen
30 nov