Gutter 12 gjorde det unødvendig spennende på Os

Etter en unødvendig spennende slutt innspurt mot Os, tok guttene 2 poeng med tilbake til Osterøy og kjemper fremdeles på toppen av tabellen.

Gutter 12 fikk en pangstart på kampen mot Os. I første omgang lyktes de med det meste og gikk til pause med ledelse 6 – 13. I andre omgang klarte ikke guttene å holde samme fokus og inviterte Os inn igjen i kampen. Når det gjenstod ca 2,5 minutt var ledelsen krympet til 17 -18, og nervene lå tykt utpå både spillere og trener. Heldigvis klarte guttene å ta seg sammen og satte 2 raske, slik at de vant 17 – 20 til slutt. Guttene skal ha ros for at de klarte det vi reise til Os for i dag, nemlig ta 2 poeng med hjem!!

Gutter 11 spilte borte mot Askøy i dag og gikk på et kjempetap 28 – 7. Askøy var i dag et mye bedre lag enn Osterøy. Det var ikke mye som stemte for guttene i dag hverken i forsvars eller angrep. Selv om tapet i dag var stort kommer vi sterkere tilbake neste helg for da er det ny kamp og nye muligheter.

Jenter 10 spilte mot Åstad 4 lørdag og vant 6 – 14. Jentene gjorde en fin jobb i Haukelandshallen og trener melder at hun er svært godt fornøyd med jentenes innsats.

Aktivitetar

Osterøy på Tvers 1.6.2024
Start Bruvik og mål Hosanger
25 mar
Open trening TURN
Osterøyhallen
07 mai
Ekstraordinært Årsmøte
Osterøy IL Klubbhus
18 mai
24 mai