Stor aktivitet i Osterøyhallen

Det har vært aktivt på håndball fronten i helgen. Alle de minste lagene våre har vært i aksjon og kan se tilbake på gode resultater.

I dag har det vært miniturnering for jenter 8 og 9 i Osterøyhallen. Turneringen spilles på tvers av banen og på minimål. Det var kjempe god stemning i hallen og det så ut som om både barn, foreldre og ledere koste seg.
Osterøy hadde med 1 jenter 9 års lag, det endte med 1 seier og 1 tap. Treneren skryter av jentene som spilte godt i dag, og alle forsøkte å score mål. Flinke jenter!!!

Gutter 12 møtte Nore Neset og vant 24 – 7. Osterøyguttene gjennomførte en god kamp og hadde full kontroll fra første stund. I dag satt forsvaret godt og guttene fikk bra fart / flyt på ballen fremover. Det var gledelig at samtlige gutter tegnet seg på scorings listen i dag.

Jenter 11 Osterøy – Os 8 – 27. 

Gutter 11 reiste til bortekamp mot Tysnes med en god følelse i magen i dag. Det gikk langt ut i første omgang før noen scoret mål, men det løsnet opp etter hvert. Lagene fulgte hverandre bra. Spillet til Osterøy guttene var opp og ned i dag, men til tider spilte de veldig godt i forsvar. Guttene gikk seirende av banen 11 -13 og da var gleden stor.

Jenter 12 spilte borte mot Kringlebotn lørdag, og selv om det endte med et knepent tap 18 – 17 var det mange godord å høre fra treneren. Han var veldig fornøyd med jentenes spill og innsats i kampen.


Gutter 12 klar til innmarsj.


Aleksander klar til kamp.


Anders finter ut målvakt på straffe.


Frida, Andrea og Tonje ivrig heia gjeng når gutter 12 spiller.


Jenter 11 klar til kamp.


Her spilte Osterøy jentene seg fint igjenom Os forsvaret.


Kjell, Anne Lise og Norvald har hatt en lang dag i sekretariatet.


Jenter 16 med foreldre har stått for billettsalg, kiosk og bane sekretariat hele søndag. Bra jobbet jenter!!!!!!!!!!!