Godt spill av Osterøy

Ingen av oss hadde vel trodd at Osterøyguttene skulle klare seg så godt mot mye større Bjørnargutter. Men guttene kjempet som om det gjaldt livet. Og en slik innstilling liker vi. Midt veis i første omgang var til og med Osterøy i ledelsen. Til pause var stillingen 10 -10.

I andre omgang ble det vanskeligere. Vi hadde ikke innbyttere og gutta ble litt slitne, men de kjempet og kjempet. Emil, målvakta vår sto godt i mål, selv om det var vanskelig for forsvaret vårt å hjelpe han noe særlig, da de andre guttene var større.

Fremover på banen var Osterøy gode. God innsats av samtlige spillere. Skikkelig laginnsats. Men vi må vel berømme Adrian som fylte 10 år på torsdag. Den gutten er ikke skvetten. 10 mål noterte han seg i denne kampen.

Selv om vi reiste hjem med tap 21 – 17 skal vi være fornøyde. Det var en god og artig kamp.