SØNDAGENS KAMPER

Gutter 12 har levd i gledesrus hele uken. Og det forstår vi jo! Det er jo ikke hver dag en vinner julecupen! Men i dag fikk de beina ned på jorda igjen. Og det i en meget spennende og underholdende kamp. Det var masse publikum på tribunen, og høy stemning. Men Osterøyguttene ble hengende etter helt fra starten. Riktignok bare med tre mål, og noe som ostringene fort tettet igjen. Men det ble liksom ingen sprut over det. Kanskje var det Os gutta som gjorde en glimrende jobb i forsvar, eller var det dagen da det ikke stemte helt? Muligens litt av begge deler. Men vi håper guttene rister skuffelsen fort av seg og kommer tilbake i god vinner modus!
Resultat 15 -16

Jenter 12 er nok glad de kan mobbe  litt igjen mot guttene i klassen. For i dag var det de som vant. Og det med resultatet 23 – 7 over Knarvik.Et kvarter ut i første omgang ledet de 9 – 0, så kampen ble kjedelig sånn sett. Men gøy og motiverende for jentene med en seier i dag. Fin innsats av alle spillerne.

Jenter 11 vant også i dag.
J
entene vant sin første hjemmeseier for sesongen. Og det var veldig kjekt. Alle er blitt mye flinkere i forsvar og tør å ta i litt. Målvaktene våre gjorde en god jobb og slapp bare inn 7 mål. Når vi i tillegg har flere som melder seg på i skåringsdelen er det mulig å vinne kamper, selv om de fleste på laget  ikke er 11 år!

Gutter 11 sto frem som noen tøffinger i dag. De møtte Kringlebotn sine gutter 11.
Hele første omgang lå kampen og vippet, og 15 sekunder før pause tok trenerne time out. Guttene fikk sine oppgaver, noe de løste på en utmerket måte og kunne gå til pause med 7 – 6 ledelse. Det psykologiske overtaket de da fikk, gjorde nok utslaget til flott spill i annen omgang. Målvakten prøvde flere ganger å sette i gang rush. Noen ganger lyktes det og da er det morsomt å så hvilken fart guttene har i bena. Fartsfylt håndball er gøy! Guttene gjorde og en veldig god innsats i forsvar, selv om det av og til glipper i pur iver. Men guttene kunne gå av banen med 13 -9 seier.  Og treneren gikk bare rundt å smilte…..

Aktivitetar

02 mar
03 mar
24 mar
Osterøy på Tvers 1.6.2024
Start Bruvik og mål Hosanger
25 mar