GUTTER 12 GIKK HELT TIL TOPP I JULECUPEN.

Seieren til gutter 12 i Julecupen er vel den største prestasjonen i håndballgruppens historie.

Osterøy guttene og trener var rimelig nervøs foran finalen i Julecupen. Guttene fikk en knallstart på kampen og etter 6 – 7 minutter ledet de 6 – 1. Mot slutten av 1 omgang og utover i 2 omgang virket det som om det kokte skikkelig i hodene på guttene og nervene slo ut for fult. Guttene begynte å gjøre mange feil og rotet skikkelig fremover på banen. De inviterte dermed Fyllingen inn igjen i kampen og mot slutten av 2 omgang stod det lenge 8- 8. Da det gjenstod 5 sekunder av kampen, klarte Jonas å snappe opp en retur fra Fyllingens målvakt, og satte ballen kontant i mål. Lystavlen viste da 9 – 8 i Osterøys favør, og jubelen stod i taket.

Trener vil rose guttene for utrolig fint og fair spill, gjennom hele turneringen. Jeg er utrolig stolt av dere, og denne pokalen hadde dere virkelig fortjent.

Foreldre gav guttene god støtte fra tribunen.

En velfortjent pizza på Osterøy kroen etter kampen.