Jenter 16 vant mot Sund

Osterøy lagene har spilt 4 kamper i helgen, og det var bare jenter 16 som gikk seirende ut av sin kamp.

Gutter 11 Fana – Osterøy   19 – 17
Guttene startet kampen bra, og var oppe i 3 – 4 måls ledelse. Guttene klarte ikke å holde gnisten oppe, og til tider var det mye som ikke fungerte, de slapp dermed Fana for lett til. Selv om Osterøy guttenes forsvar fungerte kjempe godt i slutten av kampen, var det for seint og Fana vant  med 2 mål.

Jenter 16 Sund – Osterøy   14 – 22
Osterøy jentene slet med å komme i gang i kampen, første omgang var utrolig tam. Til pause var det likt mellom lagene. Osterøy jentene skrudde opp tempoet i andre omgang og parkerte Sund. Stine som vikarierte i mål, imponerte med flere flotte redninger.