Flere spennende kamper i Osterøyhallen.

Det har vært spilt 4 kamper i Osterøyhallen i dag. Gutter 12 forsetter å vinne, det ble også seier til jenter 10. 

Jenter 16 møtte Kjøkkelvik og tapte 21 – 26. Osterøy jentene  kom på etterskudd helt fra begynnelsen av. Kjøkkelvik hadde bra fart i kontrings spillet sitt og Osterøy jentene var ikke like flink i retur løpet, dette resulterte i flere rusj mål. Kontring spillet var vel det som utgjorde den største forskjellen mellom lagene i dag. Det var gledelig å se Louise tilbake på banen i god gammel form, etter 2 års skadefravær.

Gutter 12 slo til med storseier over Årstad, de vant 31 – 7. Guttene hadde i dag full fokus inn mot kampen, og viste med en gang at her skulle det scores mål, masse mål. Gledelig at 9 av spillerne klarte å score mål i dag, samt at debutanten vår Kristian gjennomførte en god kamp.

Gutter 11 spilte en imponerende kamp mot store Askøy gutter, selv om det ble tap 13 -20. Alle guttene var flinke og i dag kjempet de som løver. Keeper vartet opp med flere gode redninger og fremover på banen stod Adrian spesielt  frem med flere flotte scoringer. Her var det mye flott håndball å se, selv om guttene bør trene litt mer på å få fart på ballen, og benytte seg mer av vingene sine. Dette var en meget gøy og spennede kamp.

Jenter 10 spilte mot Voss og vant 6 – 4.
Jenter 13 spilte borte mot Viking i dag, der det ble tap 13 – 9.

Aktivitetar

03 mar
05 mar
07 mar
10 mar
Osterøy på Tvers 1.6.2024
Start Bruvik og mål Hosanger
25 mar