Seier til begge guttelagene i helgen

Det har vært en god helg for begge gutte lagene våre .Gutter 11 gikk seirende ut av en jevn kamp mot Årstad, mens gutter 12 stor spilte mot Nore Neset.

Gutter 12 imponerte stort mot Nore Neset i dag. Trener må innrømme at jeg var nervøs foran dagens kamp. Med vår faste målvakt ute med knekt arm, var jeg spent på hvordan guttene ville takle dette. Osterøy guttene viste raskt at her var det ingen grunn til bekymring. Guttene leverte en glimrende kamp, der de spilte på et et stort register. Uansett hvordan motstanderen  forsøkte å organisere forsvaret sitt, briljerte Osterøy guttene med stor fart og fantasi og hadde det ene fine gjennombruddet etter det andre. Forsvaret vårt satt også som det skulle og de få gangene Nore Neset klarte å spille seg gjennom, stod "reserve målvakt" Morten glimrende. Sluttresultatet ble 5 – 20, noe vi må si oss veldig fornøyd med.

Gutter 11 Årstad – Osterøy 14 – 16
Det meldes om at det var en ivrig gjeng som møtte til kamp i Haukelandshallen lørdag. Guttene brukte litt tid før de kom i gang i kampen, men våknet etter hvert. Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen, så det ble en veldig spennende kamp. Det var først på slutten av kampen at Osterøy guttene satte inn støtet. Det begynte med at målvakten vår reddet et straffe, laget satte deretter 2 raske. Trener sier at guttene har et godt samspill, men sliter til tider i forsvar. Kampen sett under ett er hun veldig fornøyd med.

Bilder fra Gutter 12 års kampen.

Aktivitetar

Osterøy på Tvers 1.6.2024
Start Bruvik og mål Hosanger
25 mar
Open trening TURN
Osterøyhallen
07 mai
Ekstraordinært Årsmøte
Osterøy IL Klubbhus
18 mai
24 mai