Sola Sandnes Sparebank Cup

Etter endt turnering på Sola, kan vi vel si oss fornøyd med årets samlede håndball tur.

Vi reiste med buss fra Osterøy fredag ettermiddag og var på Sola ut på kvelden. Vi fikk en veldig god mottagelse av Sola håndball, og ble innlosjert på skolen der vi skulle bo.

Lørdag var det tidlig opp, gutter 12 startet første kamp kl 08.30 og deretter gikk det slag i slag med kamper på forskjellige arena hele dagen.
Lørdag kveld koste vi oss med pizza og brus på skolen, da fant både spillere og ledere roen. Etter en stri dag, sovnet de yngste rimelig kjapt lørdags kveld.

Sportslig oppsummering:

Gutter 12 spilte 4 innledende kamper lørdag, der det ble 1 seier og 3 tap. Selv med slike resultat må vi si oss fornøyd, da de spilte mot spillere som var ett år eldre. Jeg vil spesielt trekke fram andre omgang de spilte mot Nærbø. Dette var gutter som var fysisk mye større enn våre gutter, samt et utrolig godt 13 års lag. Guttene lå under 2 – 8 til pause, men etter å ha spilt sin beste omgang noen sinne endte kampen til slutt med tap 7 – 10. Søndag vant de sin første kamp i B sluttspillet, for der etter å tape neste kamp.

Jenter 12 spilte 3 innledende kamper lørdag, det endte med 1 seier og 2 tap. Søndag vant også jentene sin første kamp, for deretter å tape sin andre. Jentene viste fine takter, og her er det mye å bygge videre på.

Jenter 16 gjorde også en god turnering, innledende kamper endte også her med 1 seier og 2 tap. Søndag ble det tap i første kamp for jentene og turneringen var over. 16 åringene gjorde en bra turnering, tatt i betraktning lite trening før turnering start.

Selv om jenter 16 savnet litt mer fart og gutter lørdags kveld, tror jeg vi kan si oss fornøyd med turen, både sportslig og sosialt. Med slik fin ungdom og god oppførsel frister dette absolutt til gjentakelse.

Lederne vil til slutt takke spillere og foreldre som så trofast stiller opp, for en fin og minnerik helg. Også stor takk til Tore som stilte opp som sjåfør for oss.
  

Aktivitetar

02 mar
03 mar
24 mar
Osterøy på Tvers 1.6.2024
Start Bruvik og mål Hosanger
25 mar