Håndball sesongen i gang.

3 av lagene våre hadde sesong åpning i helgen. Gutter 12 startet med brak seier over Mathopen 1, mens jenter 12 og 13 tapte sine første kamper.

Gutter 12 spilte borte mot Mathopen 1 og vant 6 – 22 (Pause 6 – 11)
Det virket som om guttene har brukt ferien godt, her var spille gleden på topp. Etter en litt famlende start på kampen, løsnet det halveis ut i 1 omgang og guttene sa takk for følget. Målvakt Hans Petter irriterte seg over at han i begynnelsen av kampen slapp inn noen lette mål, så i andre omgang stengte han buret helt, til Mathopens store fortvilelse. Selv om motstanden i dag ikke var all verden, viste alle guttene god moral og trener var kjempe fornøyd med de alle.

En smilende Hans Petter etter at målet var stengt.

Jenter 12 møtte Sandviken i bortekamp lørdag. Detter endte med tap 18 – 8. Jentene møtte et bedre lag, og mot slutten ble de løpt i senk. Osterøy jentene var bare 8 spillere, og da Sandviken pøste på med ut hvilte spillere ble det tungt. Tross i stort tap, gjorde jentene våre en hederlig innsats.

Jenter 13 var på Os og spilte og her ble det tap 21-10.