Siste seriekamper for sesongen

Jenter 15 avsluttet sesongen med seier, gutter 13 og gutter 10 tapte sine siste kamper.

Gutter 10  Sund – Osterøy 11 – 8 
Guttene spilte jevnt med Sund hele første og store deler av andre omgang, men mot slutten av kampen fikk de noen uheldige mål imot, og dermed ble det tap. Guttene spilte en topp kamp, og nesten alt fungerte veldig godt. Oppsummering av sesongen er at dette er en flott gjeng som har mye å gi på banen. Treneren roser guttene for en flott innsats i dag og sesongen sett under ett. Guttene gleder seg til Vårspretten, da skal de virkelig vise seg fram.

Gutter 13 Avsluttet serien med to bortekamper.
Kalanseid – Osterøy 28 – 26.
Kalanseid kom best i gang med kampen og fikk tidlig en god ledelse. Selv om guttene kom sterkt tilbake og var oppe i ledelsen ut i andre omgang, holdt det ikke til seier denne gang. Guttene spilte en veldig god kollektiv kamp, og selv om det ble tap skal de være veldig godt fornøyd med egen innsats. Imponerende var det å se hvordan Bjarte briljerte fra sin kant posisjon, og han tegnet seg for 13 mål i kampen.

Bjarte (Arkivbilde)                                            Mathias (arkivbilde)

Åsane – Osterøy 19 – 17
Denne kampen trodde guttene skulle bli lett match, og det var tydelig å se at de her tok lett på oppgaven. Her var det ingen ting som fungerte, og de klarte aldrig å komme skikkelig i gang med det spillet vi vet de kan. Så gutter, dette var ikke noe kjekk avslutning på serien, så det er bare å forsette treningen og sørge for å komme sterkere tilbake i Vårspretten.

Jenter 15 avsluttet serien med seier borte over Kalanseid 25 – 16.

Aktivitetar

Open trening TURN
Osterøyhallen
07 mai
14 jun