Sesongens første seier

Endelig seier til jenter 13.

Søndag kom endelig seieren etter en tung høst. Riktig nok mot Vadmyra som ligger nederst på tabellen, men med den uflaksen vi har hatt i høst, evner vi å glede oss over det. Første halvdel av første omgang spilte lagene jevnt, før Osterøy fikk til noen gode rush slik at vi gled i fra. Vi gikk til pause med ledelse 4 – 9.

Men vi har ledet til pause mange ganger og likevel tapt, så vi holdt fokus på det vi skulle gjøre.

I andre omgang tok Osterøy fullstendig styringen. Vadmyra klarte ikke å skåre i andre omgang før i de siste minuttene. Og resultatet ble til slutt 7 -19.

I fjor års sesongen, var kontringer vår spesialitet. Og med " gammelkeeperen" Charlotte Hansen tilbake i mål er vi kanskje tilbake på vinnersporet? Men kondisjonen!!!!!!!! – her har vi noe å jobbe med.