FULL POTT TIL GUTTER 13 OG 12

Lørdag har vært en travel håndball dag for gutter 12 og 13, som har spilt 3 bortekamper, og vunnet alle.

Gutter 13.
Første kamp gikk av stabelen kl 10.00 på Ågotnes mot Nordre Fjell. Her var guttene på hugget fra første kast og hadde full kontroll gjennom hele kampen. Osterøy guttene spilte tidvis veldig god angreps håndball og vartet opp med flere varierte og flotte gjennombrudd og scoringer.
Det som også er veldig positivt i denne kampen er at nesten alle spillerne tegner seg på scoringslisten.
Osterøy guttene vant til slutt fortjent 21 – 23.

Etter kampen på Ågotnes var det å hive seg i bilene å dra til Sandslihallen der de møtte Gneist. Guttene var helt sikker på at denne kampen kom de til å tape, da Gneist ligger som nr. 2 på tabellen.
Osterøy guttene kom bra i gang med kampen, før Gneist tok over kommandoen. Jeg trodde en stund i første omgang at her kom vi virkelig til å få bank, men guttene ville det anderledes. Etter at Gneist flere ganger hadde hatt 2 – 3 måls ledelse klarte Osterøy guttene alltid å komme tilbake.Da vi gikk inn i siste halvdel av andre omgang skjønte jeg at dette ville bli virkelig jevnt helt ut.
50 sekunder før full tid var stillingen 20 – 20 og Gneist gikk i angrep, når tavla viste 9 sekunder igjen erobrer Osterøy ballen. Bjarte starter på rusj, får en glimrende ball og scorer i absolutt siste sekund. Sluttresultat Seier 20 – 21 .HERLIGT har aldri sett / hørt gutten juble slik før.

Mathias hadde en usedvanlig god kamp           Bjarte holdt hodet kaldt og scoret
og selv med frimerke scorer han 14 mål.          i siste sekund.
Han hadde en uttelingsprosent på 85-90.
Bedre kan det ikke bli!!!!!!

Gutter 12   Bjørnar – Osterøy Seier 18 – 24
Dette var guttenes 3 kamp for dagen og nå ser vi at de begynner å bli slitne. Guttene spille en godt godkjent kamp, der de styret spillet fra start til slutt. De spiller ikke noe stor kamp, men gir akkurat det de må for å vinne.

Trener / Lagleder vil rose alle guttene for en utrolig god innsats i dag.

Jenter 15   Os – Osterøy Tap 33 – 14
Jentene reiste til Os med håp om en jevn kamp, men slik gikk det ikke. Osterøy jentene manglet 3 sentrale spillere p.g.a. sykdom og da Os stiller med flere spillere fra 1 laget hadde jentene ikke en sjangse. Jentene skal ha skryt for at de kjemper godt, men taper her for et mye bedre lag.
Til slutt vil vi gratulere Veronica med bursdagen og grattis med ett flott mål fra vingen.