God Innsats i Julecupen

Gutter 11 spilte 3 kamper med veldig varierende spill. Det ble to seire og ett tap.

G 11 sin første kamp var mot Fyllingen 3, og denne vant de lett 13 – 3. Selv om det ikke var hard motstand de møtte her, spilte guttene utrolig bra angreps håndball .De klarte å holde god fart i ballen og hadde fine gjennombrudd både fra vingene og backene.

Andre kamp var mot Gneist her vant Osterøy 8 – 1. I denne kampen var spillerne til tider ukonsentrert, og de rotet mye, men de hadde full kontroll på kampen fra første kast.

Siste kamp var mot Fyllingen 2, og her kom guttenes første tap. De tapte kampen
5 – 4, etter et tøft og gjevnt oppgjør. Guttene kjempet godt hele tiden, men hadde ikke marginene på sin side. Det var en skuffet gjeng som gikk av banen, men regner med at de kommer sterkt tilbake i neste seriekamp som er allerede i morgen.

Jenter 11 har spilt 3 kamper med følgende resultater:

Kvam – Osterøy 3 – 12
Osterøy – Viking 5 – 6
Tertnes 1 – Osterøy 8 – 3

Jenter 9 var også med og de spilte på liten bane med 1 i mål og fire ute spillere. Dette er veldig lærerikt for ungene for her skal alle være med i spillet og borti ballen før de får lov å skyte på mål.
I første kampen spilte de mot Gneist 3 og vant 5 – 11. Jentene så ut som om de koste seg på banen, og det er gledelig å se at alle forsøker å score mål.

De to siste kampene gikk av stabelen etter vi hadde reist fra hallen, så resultatene her har vi ikke enda.
                           

Aktivitetar

Osterøy på Tvers 1.6.2024
Start Bruvik og mål Hosanger
25 mar
Open trening TURN
Osterøyhallen
07 mai
Ekstraordinært Årsmøte
Osterøy IL Klubbhus
18 mai
24 mai