Håndballresultater Lørdag 2 Desember

 

Først ut var gutter 11 som spilte mot Kjøkkelvik. Som vanlig var guttene litt treg å komme i gang, men når de først våknet, gjorde de det til gangs. Til tider spilte guttene veldig god håndball og vant til slutt fortjent 19 – 10.

Jenter 15 møtte Kalanseid og vant hele 33 – 16. Første halvdel av første omgang spilte lagene jevnt. Da satte Osterøy jentene opp tempoet og etter det var det  i realiteten bare ett lag på banen. Dette var en god gjennomført kamp av samtlige spillere.

Gutter 13 møtte også Kalandseid,  her ble det tap 19 – 22. Guttene spilte en forholdsvis god kamp. Kalandseid hadde en meget god spiller ( som scoret absolutt alle målene deres) han klarte ikke Osterøy guttene å stoppe. Innsatsen til guttene er det ikke noe å utsette på, men taper her for "en bedre spiller"

Jenter 11 tok sin andre seier for sesongen, da de beseiret Knarvik 20 – 4. Av laget 16 spillere var 12 av disse i Osterøyhallen lørdag. Disse var alle veldig spillesugne, og gjorde en flott innsats. Mange fine enkeltprestasjoner, men til tider også godt lagspill. Jentene har hatt en imponerende utvikling i løpet av høsten, så det kan bli mye bra håndball å se utover vinteren.

Jenter 13 gikk på et 5 måls tap for Bønes. Allerede etter 8 min lå vi under med 4 mål. Men jentene tok seg mesterlig sammen etter sjokkåpningen mot raske Bønesjenter. Resten av kampen spilte de jevnt med motstanderen. Vår nye målvakt, 12 år gamle Stine Konradsen sto en god kamp. Alle spillerne må berømmes for god innsats. De ville så gjerne vinne, men det gikk ikke denne gangen heller.

Aktivitetar

02 mar
03 mar
24 mar
Osterøy på Tvers 1.6.2024
Start Bruvik og mål Hosanger
25 mar