Helgens resultater

Osterøy lagene er godt fornøyd med Søndagens kamper i Osterøyhallen. Det ble seier i 3 av 4 kamper, og innsatsen fra alle lagene var på topp.

Gutter 13 Osterøy – Åsane.21 – 15.
Osterøy guttene spilte en god kamp, spesielt i 1 omgang. De hadde god uttelling på skuddene sine og få tekniske feil. Gikk til pause med ledelse 15 – 5. I andre omgang datt innsatsen litt, men kampen sett under ett var mer enn godkjent.

Jenter 15 Osterøy – Kvinnherad 29 – 7.
Jentene spilte en god kamp og ledet 12 – 0 til pause. Andre omgang ble preget av en hel haug av 2 minuttere og røde kort til Kvinnherad. All honnør til Osterøy jentene som klarer å holde hode kaldt og gjennomførte en god kamp, selv om de fikk mye juling.

Gutter 10 Osterøy – Tysnes 8 – 7.
Her var det en gjeng med ivrige gutter. Lagene  vekslet om å lede gjennom hele kampen.Ikke den beste kampen gutter 10 har spilt, men seieren smakte godt for det.

Gutter 13 Osterøy – Øygard 11 – 14
Osterøy kom godt i gang med kampen, men fra midten av 1 omgang og ut var det Øygard som var det ledende laget. Guttene kjempet godt, men taper til slutt for et bedre lag.

Jenter 10 Tertnes – Osterøy 6 – 1
Jentene spiller en bra kamp, spesielt jobber de godt i forsvar. I angrepsspillet sliter de mer, det blir vanskelig  å komme til gode avslutninger da Tertnes jentene er mye høyere. De fleste av jentene tørr å skyte, noe som er veldig positivt .Treneren var godt fornøyd med kampen, jentene var ikke like fornøyd.

Jenter 11 Kjøkkelvik 2 – Osterøy 8 – 7.
Jentene kom godt i gang med kampen og lagene vekslet om ledelsen gjennom store deler av kampen. Mot slutten av kampen mistet de litt fokus og avslutningene kom for tidlig og for langt ute på banen.

Aktivitetar

Osterøy på Tvers 1.6.2024
Start Bruvik og mål Hosanger
25 mar
Open trening TURN
Osterøyhallen
07 mai
Ekstraordinært Årsmøte
Osterøy IL Klubbhus
18 mai
24 mai