GOD HÅNDBALL HELG

Osterøy kan være fornøyd, da alle guttelagene tok poeng i Osterøyhallen søndag.

G 13. Osterøy – Os endte uavgjort 12 – 12
Osterøy guttene kom best i gang og hadde et godt stykke ut i andre omgang en 5 måls ledelse. Så kom Os sterkt tilbake og bare få sekunder før slutt ledet de med 1 mål. Osterøy klarte å rusje inn siste mål bare 10 sekunder før full tid. Slik som kampen utviklet seg må vi si oss fornøyd med 1 poeng.

G 16. Osterøy – Bjørnar seier 30 – 18
Osterøy tok tak i kampen fra første kast og ledet hele veien. Guttene spilte ikke noe spesiell god kamp, men var det klart beste laget. Joachim scoret 10 mål, Steffen fulgte tett bak med 9 mål. Det er også gøy at når vår vanlige målvakt Thomas får spille 1 omgang ute, markerer han seg og scorer 4 mål. Dette var godkjent

G 12 Osterøy – Fyllingen seier 14 – 9.
Fyllingen kom best i gang og ledet med noen mål til pause. Dette var Osterøy guttenes 3 kamp i helgen og i gjennom hele kampen så de slitne og uinspiret ut. De klarte likevel å ta seg såpass godt sammen at de tok seieren hjem.

Tysneshallen
J 15 Tysnes – Osterøy tap 26 – 14
Jenter 15 reise til Tysnes og spilte en forferdelig dårlig kamp. Eneste som fikk godkjent av treneren var Julie. Resten av laget spilte en kollektiv dårlig kamp.
Håper dette var et arbeidsuhell, og at de kommer sterkere tilbake neste helg.

Aktivitetar

03 mar
05 mar
07 mar
10 mar
Osterøy på Tvers 1.6.2024
Start Bruvik og mål Hosanger
25 mar