4. div. BA-Ligaen: Poengløse på bortebane nok en gang

Johannes Hatland var ikke i stand til å spille 90. minutter og ble satt på
benken.

Hjemmelaget var mest påskrudd når dommeren blåser i gang kampen,
de er mest agressive og skaper noen halvsjanser. Målsjanser blir ikke notert
de første tyve minuttene – til noen av lagene.

Vi kunne fått en stor sjanse etter 23. minutter – Fredrik Evensen spiller igjennom
til Henrik Brandtun som får kontroll på ballen ved sekstenmeteren. Kun keeper igjen,
men Henrik får ikke med seg at keeper er på vei ut.
Keeper vinner duellen før Henrik får avsluttet.

Kampens første sjanse er det Loddefjord som får, ballen blir slått inn i feltet
der en Loddefjord-spiller få stå helt aleine på fem-seks meter.
Heldigvis for oss er headingen både løs og feilinnstilt.

Like etter er det en småsyk Henrik Brandtun som ikke har mer å gi og må
kaste inn håndkleet.

Henrik Brandtun kunne gitt oss ledelsen før han måtte gi seg
Blir litt for uoppmerksom på keeperen som kommer susende og avverger.

Etter 33. minutter tar hjemmelaget ledelsen – Magnus Haukeland blir spilt aleine igjennom.
Avslutningen til høyre for Morten Vevle er akkurat god nok, 1-0.
Vår største og eneste sjanse før pause kommer etter 40. minutter – Benjamin Kleppe slår inn i feltet fra
høyre kant. Innlegget er strøkent og lander i beina på Ivar Bernes Nordbø midt foran mål.
Desverre klarer ikke Ivar å stokke beina og avslutningen blir ikke god nok – keeper redder enkelt.

Før pause får hjemmelaget to nye sjanser – men begge gangene varter Morten Vevle opp med solide
redninger.
Halvveis leder Loddefjord fortjent 1-0.

Vi hevet oss etter pause – men var ikke skarpe nok

Vi starter best etter pause og er innstilt på å snu kampen – vi kunne fått en drømmestart på omgangen
etter en corner fra Steffen Rød Låstad etter 53. minutt.
Etter litt klabb og babb i feltet får Martin Hole Hanstvedt avsluttet – dessverre i stolpen.

I det vi har momentumet i kampen får vi en kaldusj – hjemmelagets Marius Sivertsen får stå helt
aleine i feltet etter en corner. Den stanger han i nettet til 2-0.

Slik «markering» blir det baklengs av.

Heldigvis svarer vi kjapt etter kaldusjen – Benjamin Kleppe blir spilt aleine igjennom med Loddefjords
keeper av Fredrik Evensen.
Første forsøk redder keeper, men Benjamin får tak i ballen igjen og setter den i nettet fra noe spiss
vinkel. 2-1!

Minuttet etter er Steffen Rød Låstad aleine igjennom – litt skrått ute til venstre. I stedet for å prøve
en avslutning selv, er Steffen uselvisk og prøver å finne Benjamin Kleppe som er bedre plassert foran
mål.
Pasningsforsøket blir blokkert og angrepet ebber ut med ingenting.

Hjemmelaget legger seg bakpå heretter og vi får styre kampen, vi trykker på men hjemmelaget
er gode til å rydde i egen boks.
Den store sjansen til utligning klarer vi ikke å skape – i stedet kontrer Loddefjord inn 3-1 etter 83. minutt
da vi kaster frem mer og mer folk.

Dermed taper vi vår fjerde strake bortekamp. Nå gjenstår kun to kamper av denne sesongen – borte
mot Mathopen og hjemme mot Varegg.
Vi ligger på tredje plass etter lørdagens kamper, men kan i teorien bli tatt igjen av alle lagene bak oss.

Laget som ender på sjette plass rykker ned, femteplassen kan gi kvalikk for å unngå nedrykk.
Dette kommer til å leve helt inn!

Lørdag 16. Oktober er det bare å merke av på kalenderen, da er det sesongavslutning hjemme
mot Varegg. Ikke usannsynlig at vi må vinne den kampen.

Ivar Bernes Nordbø med vår eneste sjanse før pause
Loddefjords keeper kunne plukke avslutningen uten problemer
Så nær var vi utligning i starten på 2. omgang – stolpen og ut
Benjamin Kleppe får ballen med seg forbi Loddefjords keeper
Og finner stor nok åpning til å redusere til 2-1

Fakta:

Loddefjord IL – Osterøy IL       3-1  (1-0)

4. Div. BA-Ligaen, avd. 02 B

Alvøen Kunstgress, 2. Oktober 2021

Tilskuere: 25

Dommere: Freek Arjen Van Herk, Smørås IL, Anders Nygaard Smith, Kjøkkelvik IL (AD) og Erlend Haugen Stalheim, Vadmyra IL (AD2)

1-0 Magnus Haukeland (34)

2-0 Marius Hodne Sivertsen (63)

2-1 Benjamin Kleppe (65)

3-1 Erik Lokøy Gloppen (83)