Det ble en jevnspilt omgang med få store sjanser, begge lag var gode

Vår største sjanse før pause er det Fredrik Evensen som får. Han blir
Frøya skaper sin største sjanse like før pause etter en flott opprulling på
Hardt innlegg foran mål som blir skudd like utenfor.

Lagene tok pause på 0-0, greit resultat.

Steffen Rød Låstad med ett flott gjennomspill til Fredrik Evensen
Litt spiss vinkel for Fredrik Evensen, men avslutningen ble for løs

Grusom start på 2. omgang ødela for oss

Etter pause går hjemmelaget ut i ett voldsomt tempo og trykker godt på oss, de skaper flere muligheter
før de får uttelling etter 55. minutt.
Frøyas, Leander Hilby Rebnor, får skyte upresset fra 25. meter. Skuddet langs bakken går inn uten at
Morten Vevle rekker bort.
Fem minutter etter får vi enda ett unødvendig mål i mot, en corner går igjennom feltet og skaper
kaos. Etter litt frem og tilbake ender ballen hos Kristoffer Bønæs Kvalheim som får kriget ballen
over streken. 2-0 til hjemmelaget.

Etter den kaldusjen kommer vi gradvis inn i kamoen igjen og er fullt på høyde med Frøya og vel så det.
Etter 70. minutter bør det stå 1-2, igjen er det Steffen Rød Låstad som er servitøren. Ett nytt flott
gjennomspill, denne gangen til Benjamin Kleppe.
Benjamin kommer aleine med keeper og skyter lavt til høyre for seg selv, desverre går avslutningen
på feil side av stolpen.

Etter 83. minutter rundlurer Fredrik Evensen Frøyas venstreback, drar seg inn i feltet med
venstrebacken på slep. Fredrik blir lagt i bakken og får straffe, ingenting å si på det selv om
hjemmelaget protesterte høylytt og lenge.
Benjamin Kleppe gjorde ingen feil fra straffemerke, hardt til venstre for keeper. 1-2!

På slutten kjørte vi kampen på jakt etter utligningen, vi sendte «alle mann» i angrep, men fikk
aldri den siste store muligheten.
Det ble ett knepent tap mot en av favorittene i avdelingen, nå venter to strake hjemmekamper.

Etter kampslutt var hjemmelaget fremdeles ikke fornøyd med dommeren, noe som resulterte
i to gule kort. Ett til treneren og ett til kapteinen, som hadde ett fra før. Dermed rødt og karantene