Av: Thor-Eivind Mjelde

Etter to strake tap bør poengfangsten snart starte for Osterøy. Søndag var
det sesongens første bortekamp mot ett hjemmelag som stod med to poeng
på sine første kamper.

De første 45. minutttene ble ett stort gjesp, vi fikk ikke spillet til å sitte og

En god periode etter en fryktelig start

I det vi skal heve oss og kommet tilbake i kampen ødelgger vi for oss selv like etter pause.
Frank Lilledal får gjøre som han vil og scorer to mål på to minutter og kampen virker over. 3-0.
Men i stedet for å falle helt sammen bretter guttene opp ermene og virker som ett helt nytt lag.

Benjamin Kleppe får en ny sjanse like etter 3-0 scoringen da han runder keeper og setter ballen
i nettveggen. Stor sjanse.
Etter 58. minutter får vi en corner som Fredrik Evensen slår inn midt foran mål. Keeper er uheldig da
han skal bokse ballen ut, han får ett dårlig treff med hansken og ballen blir slått i eget mål. 1-3.

Nå kjører vi kampen fullstendig og ti minutter etter reduseringen får vi en ny. Glenn Andre Aarbakke
tar ballen med seg fra midtstreken og løper fra alt og alle i Tertnes-forsvaret.
Når han kommer inn i feltet legger han ballen uselvisk på tvers til Benjamin Kleppe som får en
grei jobb med å sette ballen i nettet. Strålende prestasjon av Aarbakke og 2-3 på Åstveit.

Nå er Tertnes rystet og vi fortsetter å kjøre over de i denne perioden! Bare få minutter etter
2-3 er rollene byttet om. Benjamin Kleppe kommer opp langs høyresiden og legger tilbake til
Glenn Andre Aarbakke som kommer på løp. Aarbakke sender avgårde en suser fra 15. meter
som treffer stolpen bak en utpsilt keeper. Så nære 3-3 var vi.

Så skjer det som ofte skjer når ett lag jakter utligning og kaster allemann i angrep, Tertnes
kontrer inn ikke bare en men to mål de siste minuttene. Begge ved Sander Nordhagen.
Kampen ender 5-2 til Tertnes som tar sin første trepoenger for sesongen. Vi står fremdeles
uten poeng etter tre kamper.

Lørdag 4. Mai er det ny hjemmekamp for A-Laget, da blir det bunnoppgjør mot Vestsiden-Askøy
som også er poengløse.

Hjemmelagets keeper bokser ballen i eget nett til vår første redusering
Glenn Andre Aarbakke løper fra alle før han gir assist til Benjamin Kleppes 2-3 scoring