Vår store og gode tropp skulle komme godt med nok en gang. Noen små
korrigeringer mått gjøres av Vidar Fossdal. Glenn Andre Aarbakke ble flyttet
fra høyre kant til midtspiss, Fredrik Evensen ble flyttet frem fra midtbanen og
utgjorde angrepstrioen sammen med Aarbakke og Nordbø.

Det tok ikke mer enn tre minutter før Osterøy var i føringen. Ørjan Kleppe spiller
frem til Ivar Bernes Nordbø i mellomrommet. Nordbø avanserer litt før han lader
skuddfoten.
Ballen er så vidt innom en Vaksdalspiller før ballen suser i vinkelen! Drømmestart
for Osterøy, 0-1!
Osterøy var best i åpningsminuttene uten at det ble de helt store sjansene.
Etter 27. minutter var det heller ingen stor sjanse men mål ble det – Fredrik Evensen
spiller ut til Glenn Andre Aarbakk som har løpt seg fri helt ute til høyre.

Hva Aarbakke egentlig prøvde på fra nesten død vinkel er det kun han som vet,
skuddet eller innlegget er knallhardt og går i mål bak Vaksdal-keeperen.
Effektive Osterøy leder plutselig 0-2.

Ivar Bernes Nordbø ga oss tidlig 0-1 på nok ett langskudd

Like etter får vi en ny skade på en nøkkelspiller, Robert Dyvik måtte forlate banen og ble
erstattetav Hallgeir Veseth.
Skudd fra distanse var en vellykket vei til mål så langt, så hvorfor gi seg med det?
Ivar Bernes Nordbø spiller ballen på tvers til Sander Midtun Solberg og fra over 30. meter lader
Solberg skuddfoten – balleb suser ned i keepers høyre hjørne. 0-3 og fremdeles effektive.
Osterøy dominerer denne perioden og Aarbakke er farlig frempå med ett skudd fra 16. meter
men den er keeper med på og redder.
Det lille av håp om poeng for Vaksdal forsvant etter 37. minutter. Fredrik Evensen blir flott spilt
igjennom av Sander Midtun Solberg – Evensen kommer aleine igjennom før han elegant runder
keeper og setter ballen kontrolert i mål, 0-4.

På overtid av omgangen kommer dommeren i fokus da han gir rødt kort til både Nordbø og
Vaksdals Radek Marciniak.
Nordbø holder igjen Marciniak på vei fremover og Vaksdal får frispark. Dommeren skal ha sett
slag fra begge spillerne noe både spillere og begge lags støtteapparet ikke skjønner noen ting av.
Avgjørelsen er tatt og begge lag må fullføre kampen med ti mann.

Ørjan Kleppe

Osterøy klart best etter pause

Den andre omgangen startet med stor Osterøy-sjanse. En corner fra Fredrik Evensen ender med
klabb og babb i feltet før ballen faller ned til Sander M. Solberg på to meter. Avslutningen går over.
Osterøy var svært effektiv før pause, den statistikken ble jevnet ut etter pause da nok en god sjanse
blir spolert.
Etter 59. minutter entret Roy Harald Tangerås banen og sekunder etter er han plutselig aleine med
keeper.
Tangerås får kanskje for god til – avslutningen går utenfor.

Osterøy dominerer fullstendig banespillet etter pausen men skaper ikke de helt store sjansene.
Utover omgangen ble hele troppen benyttet og rytmen forsvant litt sammen med intensiteten.
Hjemmelagets største sjanse i kampen kom på overtid da Mathias Dale gjør alt selv inne i vårt felt
før han skyter utenfor fra god posisjon.

Dermed tar vi med oss tre nye poeng og leder avdelingen tre poeng foran Os 2 som møter