avstanden ned til Voss på tredje plass.
Torbjørn Hovden og Johannes Hatland var ute med skade til denne kampen.

Baune kommer best i gang og får den første målsjansen etter bare fem minutter.
Innlegget fra høyre ender med avslutning i stolpen.
Det ble en tøff kamp med mye duellspill – etter 20. minutt skulle hjemmelaget ta
ledelsen etter nok ett innlegg i vår boks.
Anders Hatland vinner duellen men ballen havner på 20. meter der Kim
Kristoffersen får kjempetreff. Godt treff og med en perfekt dupp er den umulig å ta
for Morten Vevle. 1-0 på Krohnsminde.

Vi jobber oss sakte men sikkert inn i kampen uten å skape de helt store sjansene
før Benjamin Kleppe kommer på løp i bakrom like før halvtimen.
Baunes keeper rykker ut utenfor sekstemeteren – Benjamin header ballen forbi
keeper og har strake veien mot åpent mål.
I stedet for en etterlengtet scoring blir Benjamin meid ned av Baune-keeperen.
Keeper får gult kort – Benjamin ble bært av banen med store smerter og kjørt
til legevakten.

Keeper er på bærtur og klipper ned Benajmin Kleppe. Keeper fikk bare gult kort!

Dermed var rabalderet i gang, temperaturen og frustrasjonen i kampen steg betraktelig.
Osterøybenken var mer en klar i sin tale til dommeren som måtte samle kapteinene for å
roe situasjonen.

Både Ivar Bernes Nordbø og Fredrik Evensen hadde gode skuddforsøk som keeperen mesterlig
reddet.
Vi fikk en haug av cornere, mange var desverre upresise. Men like før pause ender en corner
fra Jørgen Vevle med en stuss videre fra Ivar Bernes Nordbø. På bakerste stolpe er Ørjan
Kleppe helt aleine men header utenfor. Stor sjanse!

På overtid i første omgang var det på an igjen – Glenn Andre Aarbakke kommer i fint driv fra
venstre da Baunes Frank Louis Prilliard kommer skliende med to strake bein og knotter først.
Han treffer ikke  ballen som er «milevis» unna men treffer kun mann.
Aarbakke går i bakken med en halv salto og Prilliard får det røde kortet av kampens dommer.
Kanskje litt strengt men han kommer inn i situasjonen med to strake bein og stor kraft,
så helt urimelig var det ikke!

Baunes Frank Louis Prilliard blir utvist etter denne taklingen
Glenn Andre Aarbakke får seg ett luftig svev

Spill mot ett mål ga uttelling til slutt

Etter pause og med en mann mindre la naturlig nok Baune seg lavt og lot Osterøy styre spillet.
Osterøy presser på og skaper flere gode sjanser uten at ballen vil i mål.
Både Ivar Bernes Nordbø og Glenn Andre Aarbakke hadde sine muligheter.
Men det skulle gå nesten hele omgangen før vi fikk nettkjenning – av innbytter Roy Harald Tangerås.
Fredrik Evensen slår corner fra høyre inn mot Baunes keeper. Både Sander Midtun Solberg og Jørgen
Vevle gir keeper god kamp på streken. Keeper får en knytteneve på ballen men får den ikke lenger ut
en gode ti meter. Der står Tangerås og header ballen kontant i nettet. Fortjent utligning til 1-1.
De gule og grønne luktet tre poeng og kjørte på for en scoring til. Ti minutter pluss tilleggstid igjen.

Først får Ivar Bernes Nordbø kjempetreff fra distanse – ballen treffer klokkeklart i tverligger. Då vet
Ivar hvor mye han skal «skru siktet» til neste forsøk.
Bare noen minutter senere får Ivar ballen på 20. meter, dra seg litt til høyre mot sekstenmeteren
før han hamrer ballen i vinkelen – klistret! Nydelig scoring og 1-2 på Krohnsminde.
Det ble noen nerverpirrende sluttminutter men Baunes ti mann klarte ikke å omstille seg til noe