Benjamin Kleppe ut med skade etter halvspilt omgang.
De helt store sjansene for begge lag skulle komme de siste tyve minuttene
Først er det Osterøy som er millimeter fra å ta ledelsen i Salhus, da vi får
Jørgen Vevle skrur ballen over muren med perfekt fart – ballen suser i tverligger
og spretter ned på streken før den blir klarert!

Jørgen Vevle slår frisparket i tverligger
Før ballen spretter ned på streken

Like etter er vi utrolig nære igjen etter en corner fra Fredrik Evensen. I en tøff duell foran keeper får
Anders Hatland avsluttet  – men ballen triller like utenfor stolpen til Bergen Nord-keeperen.
På tampen kjører hjemmelaget kampen og vi «henger i tauene» – de skaper også svære sjanser da
de er aleine igjennom med Mathias Riple to ganger.
Den første sjasnen blir skutt over, den andre redder Mathias glimrende.
Dermed gikk lagene til pause med 0-0 – ett resultat som var godt nok før de siste 45. minuttene.
I den andre kampen stod det 1-1 mellom Galgen og VHFK til pause.

Uforståelig annulering på overtid – 5. Div også i 2018

Osterøy gikk rett i strupen på hjemmelaget etter pause. Fredrik Evensen kombinerer fint med Torbjørn
Hovden ute til høyre. Hovden får til en god avslutning selv om vinkelen ble veldig spiss. Keeper fikk
store problemer og måtte gi en farlig retur som Bergen Nord fikk klarert.
Like etter får Mathias Elvik drømmetreff fra 25. meter – ett fantastisk langskudd som suser i tverligger.
Etter ti minutter av omgangen er det hjemmelaget som tar ledelsen da de spiller seg flott igjennom
hele Osterøy-forsvaret og får avsluttet fra fem meter. 1-0 i en god Osterøy-periode.
Samtidig har også VHFK tatt ledelsen over Galgen – Osterøy må ha mål!
Osterøy må fremover og kjører kampen i den andre omgangen. Etter halvspilt omgang skal ballen
nok en gang treffe tverliggeren til Bergen Nord. Denne gangen er det etter en heading av Martin
Hole Hanstvedt.
Det ble også det siste Hanstvedt gjorde denne sesongen – da han måtte gi seg med en smell
i hodet i en duell like etter.
Osterøy satt inn Emil Ahmer Solberg på tampen og slo mye langt. Ett slitent hjemmelag hadde
mer enn nok med å forsvare seg på slutten.
Flere tøffe dueller endte også med noen gode avslutningsmuligheter men enten ble de blokkert
av ett massivt hjemmeforsvar eller så gikk de utenfor.

På overtid blir vi bortdømt både en utligning og ett straffespark.
Den første situasjonen er kanskje den mest uforståelige.
Fredrik Evensen slår frispark ute til venstre og slår den perfekt inn i feltet. Ballen treffer en
knestående Anders Hatland som header ballen i mål.
Dommer annulerer og gir frispark til hjemmelaget – MEGET billig sådan!

Like etter er Anders Hatland involvert igjen – en ny ball blir slått inn i feltet mot Anders som
helt klart blir dratt ned i feltet og skulle hatt straffe.
Marginene og dommeravgjørelsene gikk desverre imot ett heltemodig Osterøy-lag som hadde
fortjent så mye, mye mer!
Hjemmelaget vant kampen 1-0 – Osterøy endte på den sure tredje plassen i avdelingen og
må ta en ny sesong i 5. divisjon neste år.