Av: Thor-Eivind Mjelde

I serierunde 18 var det bortekamp mot bunnlaget Inter Bergen i  Fyllingsdalen.
Det tok ikke mange minuttene før klasseforskjellen mellom lagene  viste seg.
Osterøy kjørte kampen fra første spark på ballen men hjemmelaget kunne
tatt ledelsen etter fem minutter. En godt slått corner går så vidt over hodene på
alle i vår boks.
Det var det nærmeste hjemmelaget kom før pause, for resten skulle handle
om Osterøy.
Det er på en corner etter 8. minutter som gir oss den første scoringen. Fredrik
Evensen slår corner, Anders Hatland forlenger corneren fra første stolpe og midt
i feltet venter Martin Hole Hanstvedt som bredsider inn 0-1.

Anders Hatland forlenger corneren fra Fredrik Evensen
Martin Hole Hanstvedt sender ballen kontant i nettet

Osterøy dominerer fremdeles banespillet men det skulle gå ett kvarter til før det blir en ny målsjanse.
Og nok en gang blir det scoring.
Fredrik Evensen sender en nydelig ball igjennom til Torbjørn Hovden som scorer sikkert mot en
utrusende keeper.
Like etter bør det stå 0-3 da Benjamin Kleppe legger inn fra høyrekanten. Først kommer Hole
Hanstvedt  til en avslutning som keeper redder. Returen faller rett ut til Sander Midtun Solberg som
heller ikke får ballen i mål fra kort hold.
Nå kommer sjansene til Osterøy tett, Benjamin Kleppe er på ett dribleraid og kommer seg helt inn på
hjørnet av femmeteren. I stedet for å prøve en avslutning spiller han inn foran mål – upresist og
Inter Bergen får klarert.
I neste angrep er det Johannes Hatland som kommer til innlegg – Martin Hole Hanstvedt får avsluttet fra
fem meter men en heldig og god keeper redder.
Like før pause skulle det bli 0-3. Benjamin Kleppe får en pasning fra Evensen ute til høyre – Kleppe
skjærer inn fra kanten og sender i vei ett godt skudd. Keeper redder igjen men returen faller rett i beina
på Martin Hole Hanstvedt som scorer sitt andre for dagen.
Grei og meget fortjent ledelse til pause som fort kunne vært større. Intrykket etter halvspilt kamp var
at dette kunne ikke gå galt. Hjemmelaget var svake!

Full kontroll etter pause uten å imponere

I andre omgang kom Emil Ahmer Solberg inn for Benjamin Kleppe. Emil skulle få omgangens første
sjanse allerede etter ett minutt. Han blir spilt igjennom alene med keeper men avslutningen går
rett på keeper som redder til corner.
Corneren fra Evensen skulle skape en ny målsjanse – ballen havner på bakerste til en umarkert
Johannes Hatland som hamrer ballen i tverligger.
Etter 50. minutter er det 0-4, Fredrik Evensen blir spilt igjennom og aleine med keeper plasserer
han ballen kontrolert i mål.
Vi er farlige på dødball og en ny corner havner på bakerste til Johannes Hatland igjen. Avslutningen
blir for svak denne gang og keeper redder greit.
Like etter er det reprise på scoring nummer fire, Evensen blir på nytt spilt igjennom og nok en gang
bruker han bredsiden og scorer sikkert. 0-5 i Fyllingsdalen.

Inter Bergen skaper knapt halvsjanser men mål skulle de få – etter ett forferdelig rot i våre bakerste
rekker gir vi hjemmelaget en redusering ut av ingenting. 1-5 med tyve minutter igjen å spille.
På tampen kom både Roy Harald Tangerås og Mathias Holmelid Elvik inn – begge skulle markere
seg positivt.
Først er Elvik på løp inn i feltet – han vender vekk stopperen enkelt og kommer til en god sjanse fra
10-12 meter. Avslutningen er god men den stryker tverligger.
Like etter er Elvik servitør da han spiller fri Tangerås aleine med keeper – avslutningen er ikke god
nok og keeper redder.
Like før slutt får Tangerås en ny feit målsjanse da Emil Ahmer Solberg spiller han aleine igjennom
med keeper. Han runder keeper enkelt og scorer i det tomme målet.
Dermed ender kampen med seier 1-6 til Osterøy i en kamp vi ikke gjorde mer enn nødvendig mot