Hjemmelaget går rett i strupen på gjestene og får kampens første sjanse
Sædalen hadde ikke mye å komme med, det ble bare nesten de få gangene
de fikk prøve seg fremover.
Osterøy trykket på og det var bare tidsspørsmål før det skulle bli scoringer på
Hatland.
Etter 18. minutter skulle den første sitte. Torbjørn Hovden får ballen ute til venstre
og finner Fredrik Evensen helt umarkert bak i feltet. Evensen vender vekk en
stopper og hamrer ballen i mål. 1-0!
Inn mot pause er vi veldig gode og frustrasjonen hos Sædalen begynner å ta
over all fokus..
Jørgen Vevle er nær scoring da han får skyte fra 16. meter etter flott forarbeid
av Øyvind Øvsthus.
Scoring blir det i neste angrep, en meget god Johannes Hatland kommer fremover
gang på gang og slår flere gode innlegg før pause. Etter en halvtime er det helt perfekt!
Innlegget er knallhardt til Øyvind Øvsthus som header ballen strålende i krysset bak en
sjanseløs keeper. 2-0 etter en halvtime.
Like etter får Osterøy straffe da Torbjørn Hovden blir tatt da han stormer inn i feltet.
Hårreisende avgjørelse mente Sædalen.
Jørgen Vevle er sikkerheten selv fra straffemerket, 3-0!

Torbjørn Hovden får straffe i denne situasjonen
Staffespark er lekende lett for Jørgen Vevle

Rett før pause har enkelte på Sædalen fått nok av Osterøy sin store dominans. Sædalens Haakon
Storhaug mister hodet totalt da han sparker ned Fredrik Evensen bakfra uten mulighet for å ta ball.
Dommeren finner heldigvis det røde kortet, sånn oppførsel på banen trenger man ikke.

Haakon Storhaug gjorde det ikke lettere for Sædalen med sitt røde kort

Burde scoret tosifret

Andre omgang ble det stort sett enveiskjøring mot Sædalens mål, rett etter pause bør Evensen
score igjen da han blir spilt helt fri av Jonathan Mjøs. Avslutningen fra fem meter blåser han over.
Men sjansene skulle komme på løpende bånd, like etter er det nydelige kombinsjoner på
høyrekanten som ender i at Martin Hole Hanstvedt spiller inn til Torbjørn Hovden som scorer sikkert.
4-0.
Gjestene skulle få en redusering litt ut av ingenting. Henrik Drange får ballen i mellomrommet og
velger å sende avgårde ett langskudd. Han treffer godt og ballen suser inn i Mathias Riples
venstre kryss. 4-1.

Like etter er Hovden igjennom aleine med keeper, han forsøker nå en lobb som desverre går
over mål.
5-1 ble det etter 61. spilte minutter ved Martin Hole Hanstvedt. Han blir spilt aleine igjennom
med keeper men blir presset av forsvaret og velger å vende de vekk før han scorer sikkert.
Sædalen skulle få en målsjanse etter pause men Riple redder skuddet fra kort hold strålende.
Resten av kampen ble det nytt trykk mot Sædalen. Etter 70. minutter gjør Øvsthus på nytt
ett godt forarbeid før han legger ut til Evensen som skyter i tverligger fra 20. meter.
Så blir Emil Ahmer Solberg spilt fri av Jørgen og får skyte fritt fra 16. meter.
Avslutningen blir reddet.

Det skulle bli to scoringer til på tampen. Først er det Fredrik Evensen som scorer fra 15. meter
etter pasning fra Martin Hole Hanstvedt.
På overtid er det Rikard Mjøs som hamrer inn kveldens siste scoring etter pasning fra
Ivar Bernes Nordbø.
Kampen ender 7-1 til Osterøy, men dette kunne lett blitt tosifret. Dette var Osterøy sin åttende
strake seier og nok en gang en solid forestilling.