hjemmekamper denne sesongen med kallassifrene 33-2.
Hjemmelaget fikk kampens første sjanse etter knappe fire minutter da Janny
Makrygannis er aleine igjennom etter litt svakt forsvarspill hos Osterøy.
Avslutningen går over målet til Mathias Riple.
Det nærmeste Osterøy kom i starten var ett frispark fra Jørgen Vevle som strøk
Kampens neste målsjanse skaper VHFK på en av mange dødballer. Ballen blir
slått inn i feltet der Trygve Bru Reigstad er høyest og header ballen like utenfor etter
27. minutter.
Inn mot pause er ståa den samme, ingen av lagene klarer å produsere noen gode
sjanser. VHFK er fremdeles «tunge» på cornere og lange innkast, men forsvaret og
Mathias Riple rydder unna gang på gang.
Det går mot målløst første omgang da klokken nærmer seg ett minutt på overtid, men
duoen Fredrik Evensen og Torbjørn Hovden vil det annerledes. Evensen spiller
Hovden nydelig igjennom og aleine med keeper er Hovden sikker. 0-1 på Furubakken!

Innmarsj på Furubakken
Superlaget!
Johannes Hatland vant mange tøffe dueller. Her mot Kevin Brendesæter-Janz

Stillingskrig etter pause

Kampen fortsatte i akkurat den samme tralten etter pause. Det ble få sjanser der VHFK skapte farlighetene
etter dødballer.
Etter 60. minutter er det på en corner VHFK skaper omgangens største sjanse. Ballen faller ned til Trygve
Bru Reigstad som avslutter i tverliggeren.
Hjemmelaget måtte ta større sjanser noe som ga Osterøy gode overganger og kontringer. Etter 78. minutter
kommer Emil Ahmer Solberg seg fri på høyrekanten og slår inn i feltet til Martin Hole Hanstvedt.
Avslutingen fra fem meter går utenfor.
Like før slutt har frustrasjonen tatt overhånd på Furubakken. Kristoffer Bognøy får direkte rødt kort etter
en undøvendig hard takling helt ute ved sidelinjen.
På overtid er hjemmelaget nær en utligning men Anders Hatland klarerer på streken.
Dermed kunne endelig Osterøy feire en etterlengtet triumf mot VHFK i ett tøft lokaloppgjør.