Juristforeningen. Gjestene har fått en god start på årets sesong med
tre seiere av fire mulige før kveldens oppgjør.
Kampens første sjanse kommer før det er spilt ti minutter da Evensen
slår en lur pasning igjennom til Torbjørn Hovden. Avslutningen får gjestenes
Neste gode mulighet kommer da Hovden bryter høyt i banen og skjærer
inn i feltet før han sentrer videre til Jørgen Vevle som får avsluttet fra
god posisjon. Avslutningen blir blokkert av forsvaret.
Osterøy kommer enda nærmere etter en halvtime – Fredrik Evensen tar med
seg ballen i midtsirkelen og driver ellegant forbi alt og alle på vei mot mål. Han
avslutter med en elegant chip som keeper akkurat får en fing på.

Evensen forsøker en chip da han ser keeper står litt ute fra streken
Han lykkes nesten!

Osterøy kjører kampen totalt også inn mot pause. Vi fikk enorme rom på kantene våre, spesielt
på høyre der Jonas Lillejord fikk gode arbeidsforhold.
De to neste sjansene kommer etter gjennomspill på kanten til Lillejord som kommer til gode
innlegg.
Etter 33. minutter havner innlegget bak i feltet der Sander M. Solberg får god tid til å sikte,
men skyter utenfor.
Noen minutter seinere er det samme oppskrift. Innlegg i boksen fra høyre som blir lagt ut til
Jørgen Vevle som får til en suser av en avslutning som desverre går over mål.
Rett før pause kommer en ny målsjanse, den største i omgangen. Torbjørn Hovden spiller fri
Ivar B. Nordbø 12-13 meter fra mål, i stedet for å skyte på første touch bruker Nordbø for lang
tid og  avslutningen blir igjen blokkert.
Lagene gikk til pause på stillingen 0-0 etter en omgang Osterøy styrte fra start til slutt uten at
gjestene skapte noe som helst.

Det løsnet etter pause

Kampen fortsatte i samme spor etter pause og den fortjente scoringen kom tidlig.
Sander M. Solberg får ballen ute til venstre og finter seg forbi to hvitkledde før han
skaffer seg god vinkel i boksen og hamrer inn 1-0 etter 51. minutter! Flott prestasjon
av Solberg som spilte en god kamp i dag.
Like etter er det nesten reprise – ny avslutning fra Sander, denne gang litt dårligere
vinkel som gjør at keeper får slått til corner.
Gjestene er nødt til å flytte laget lenger opp i banen for å få scoring. Det lykkes de med
ummidelbart. De bryter oss høyt og kommer inn i feltet der Mathias Riple er uheldig og
lager straffespark. Den setter Espen Kolloen Heimdal midt i mål. 1-1 på Hatland.

På sin andre målsjanse like etter kunne det plutselig stått 1-2 – etter ett dårlig innlegg
fra venstre blir ballen skutt inn igjen i feltet fra høyre siden. Der får samme Heimdal
stå helt umarkert og header over.
Heldigvis får vi som fortjent etter 74. minutter. Ivar B. Nordbø har ballen på høyrekanten
og slår en pasning tilbake til Fredrik Evensen som klemmer til fra 25. meter.
Han får drømmetreff og ballen suser inn nede til høyre for keeper – via stolpen. 2-1!
Nå er vi tilbake og kjører kampen igjen, men vi brenner sjanse på sjanse fremdeles.
Like etter 2-1 bør det stå 3-1.

Anders Hatland er på tur på venstrekanten og slår ett godt innlegg til Nordbø som
får stå helt umarkert i feltet. Headingen går godt utenfor.
Minuttet etter er det Evensen som slår inn fra venstre og finner Hovden på første
stolpe. Også den avslutningen går utenfor.
Like etter det igjen får vi frispark på 25. meter – med både vind og sol i ryggen
er det bare for Jørgen Vevle å skyte. Avslutningen er såpass bra at keeper får
problemer og må slå ballen ut til corner.
Og sånn skulle det fortsette. De to neste sjansene er det Evensen som får fra
omtrent samme posisjon – like innenfor sekstenmeteren.
Første forsøk blir igjen blokkert får han på neste sjanse får stå helt aleine og
sikte. Avslutningen er bra men går like utenfor.

Så er gjestene på en sjelden visit på vår halvdel og får en corner noen minutter
før slutt. Skal de stjele med seg ett poeng på tampen?
Corneren blir klarert og vi kan kontre! Det gjør vi strålende, plutselig blir Evensen spilt