Hjemmelaget var aggresive fra start og var det klart beste laget de første ti
Osterøy hang ikke med og tapte de fleste duellene. Det var bare tilfeldigheter
som gjorde at det ikke ble baklengsmål i starten av kampen.

Osterøy hever seg utover omgangen og kampen ble jevnere uten at noen av
lagene skapte noen store sjanser.
Etter 26. minutter tar Osterøy ledelsen. En god Johannes Hatland kommer seg fri på
høyresiden og slår ett godt innlegg.
Det ender med at en av hjemmelagets forsvarere sender ballen i eget mål, hardt presset
av Roy Harald Tangerås.
Omgangens siste kvarter domminerer Osterøy totalt og presser Sædalen bakover.
På nytt kommer Johannes Hatland seg fri og får slått inn fra høyre, Jørgen Vevle
får avsluttet fra kort hold men keeper redder greit. Stor sjanse!

Innlegget til Johannes Hatland ender opp med scoring
Fredrik Evensen jubler for 0-1

Like etter er Jørgen Vevle frempå igjen, denne gangen med ett godt skudd fra
20. meter. Avlsutningen stryker venstre kryss, nok en gang nære på.
Så sekunder før pause utligner Sædalen, mot spillets gang. Etter litt frem og tilbake faller ballen
ned på 20. meter. Avslutningen er god og velplassert nede i høyre hjørne til Mathias Riple.
1-1 til pause.

Jørgen Vevle scoret på corner

Etter pause er Osterøy fremdeles det førende laget og prøver å spille ball. Hjemmelaget satser på
kontringer og er farlige med sine hurtige kanter.
Osterøy er nærmest i starten etter en corner fra Jørgen Vevle. Roy Harald Tangerås kommer fri
og header like utenfor.
Etter 60. minutter får Sædalen en kjempesjanse på en kontring. En av mange baller havner
ute til Sædalens høyrekant som slår inn i feltet. Ballen havner bak i feltet der en umarkert
Sædalen spiller bør utligne. Avslutningen går over på mer eller mindre åpent mål.

Den neste store sjansen skaper Fredrik Evensen på egenhånd. Litt inne på Sædalens
banehalvdel setter Evensen i gang ett fantastisk dribleraid. Han dribler alt og alle de blå
han møter og kommer helt aleine med keeper. Desverre må han avslutte med «feil» fot, skuddet
blir svakt og går utenfor.
Ti minutter før slutt får Sædalen sjansen til å score, denne gangen redder Mathias Riple
glimrende fra kort hold.
Etter 81. minutter tar Osterøy ledelsen igjen, Jørgen Vevle slår corner fra venstre med
sin høyre fot.
Den skrur seg inn helt oppe ved nærmeste kryss, 1-2.
Men i påfølgende angrep utligner hjemmelaget da vi slipper hjemmelaget for lett til
i feltet.
De siste minuttene blir lik resten av den andre omgangen, Osterøy fører kampen og trykker
på for ny scoring. Hjemmelaget satser på hurtige overganger når de vinner ballen, og
er småfarlige på det.
Det blir ingen flere scoringer og kampen ender 2-2. Osterøy hadde en middels dag men var
likevel laget som prøvde og var best spillemessig.
Sjansemessig var det gangske jevnt så uavgjort var ett greit resultat.
Neste kamp for Osterøy er hjemme mot Baune, fredag 5. Mai kl. 19:00.