4. Div: Håpet lever for A-laget

Av: Thor-Eivind Mjelde

Som vanlig var det vinn eller forsvinn for Osterøy med tanke på ny sesong i 4. Divisjon.
Bergen Nord kom fra ett braktap mot VHFK og ville «reise kjerringa»
Osterøy kommer best i gang og skaper målsjanser umiddelbart. Etter to minutter bør
Robert Dyvik gi oss ledelsen da han får stå umarkert på bakerste stolpe.
Forsøket på hel volley sklir av foten og ballen går utenfor. Like etter blir Benjamin
Kleppe spilt fri i feltet av Jørgen Vevle, men avslutningen fra ti meter går over mål.

Robert Dyvik var så nære etter to minutter

Så kommer det en lang periode der vi ikke henger sammen og Bergen Nord spiller
den beste fotballen og selvtilliten til gjestene stiger.
Etter en halvtime får gjestene corner som Ole Martin Reigstad stanger i mål. 0-1.
Få minutter seinere skal det bli enda verre. Bergen Nord ruller opp hele vårt
forsvar og ballen ender hos Roger Koppang som skyter i mål. 0-2 og med det
resultatet lå vi an til 5. Divisjon i 2017.

Scoringer på viktige tidspunkt

Like før pause skulle Osterøy få redusering. Fredrik Evensen spiller igjennom til Glenn A. Aarbakke som
vinner duellen med stopperen og får til en strålende avslutning med venstrefoten fra noe spiss vinkel.
Ballen suser inn og vi reduserer til 1-2. Den var ikke «ferdigscora»
Lagene gikk til pause etter en svak Osterøyomgang som gjestene ledet fortjent 1-2.
Osterøy gikk rett i angrep etter pause og Fredrik Evensen er igjen involvert.
Han rundlurer gjestenes høyreback og suser ned mot dødlinjen, slår hardt inn foran mål der
Benjamin Kleppe venter og setter inn 2-2. Under ett minutt av 2. omgang var spilt.

Fredrik Evensen er fornøyd etter utligningen han nettopp har assistert
Benjamin Kleppe setter inn 2-2 fra kloss hold

Osterøy har giret opp fra første omgang og dominerer i Fugledalen. Etter 55. minutter er
snuopperasjonen fullført. Corneren fra Jørgen Vevle går over keeper og faller ned ved bakerste
stolpe.
Der får Martin Hole Hanstvedt kranglet ballen i mål. 3-2 til Osterøy.
Like etter er Hanstvedt nære på igjen. Osterøy får inndirekte frispark i feltet etter ett tilbakespill
til gjestenes keeper. Evensen dytter til Hanstvedt som skyter like utenfor.

Ny corner til Osterøy, denne gangen fra Evensen og nok en dødball ender i mål.
Robert Dyvik rager høyest og stanger ballen i mål.
4-2 til Osterøy, tre assister på Evensen!
Etter dette steg temperaturen på kunstgresset og Osterøy kontrollerte det hele. Men hvorfor
ikke gjøre det spennende?
I det 89. minutt reduserer Bergen Nord til 4-3 og gjestene får «blod på tann» og trykker på for en
utligning.
Etter noen stressende sluttminutter holder vi ut og vinner 4-3 og tar tre nødvendige poeng.
Vi har fremdeles muligheten for ny kontrakt i 4. divisjon. En kamp gjenstår denne sesongen og den