Hjemmelaget ligger på 2. plass i avdelingen og har vunnet alle sine tre
høstkamper på Varden med målsforskjellen 13-1.
Fyllingsdalen 2 tok også initiativet i kampen det første kvarteret, men det
ble med balltrilling uten å skape noen farligheter.
Osterøy begynner så smått å komme mer med i kampen. Den første sjansen
kommer etter 21. minutter da Fredrik Evensen legger inn fra venstre. Avslutningen
til Glenn Andre Aarbakke redder keeper greit.
Noen minutter seinere er Aarbakke på farten igjen og blir felt på 25. meter.
Jørgen Vevle sikter seg inn på keepers venstre hjørne og skrur ballen elegant
rundt muren.
Ballen fyker inn tett inntil stolpen. Vakkert utført, 0-1.

Jørgen Vevle finstiller sikte mot målet
Før han «limer» den nede i venstre hjørnet til keeper
Da blir det feiring

Flere mål ble det ikke før pause men begge lag fikk store rom og boltre seg i og med litt bedre
presisjon kunne og burde det blitt flere scoringer.

Hovden med to lekre assister

Også etter pause startet hjemmelaget best det første kvarteret. Men så veldig farlig ble det ikke
nå heller.
Ett frispark som ender med en ufarlig heading over og ett skudd i nettveggen da vinkelen ble
for spiss.
Da ble det farligere på motsatt banehalvdel. Først bryter Martin Hole Hanstvedt på egen halvdel
og sender ballen videre til Torbjørn Hovden.
I mellomrommet er Hovden god og spiller innbytter, Emil A. Solberg, elegant igjennom.
Aleine med keeper er Solberg iskald og bare triller ballen rolig nede i hjørnet.
Så enkelt, så effektivt. 0-2.
Like etter bør det stå 0-3. Emil A. Solberg var veldig frisk når han kom inn og forserer hele
høyresiden før han slår inn til Aarbakke foran mål. Desverre går avslutningen utenfor. Stor sjanse.

Dagens bredeste smil på Varden Amfi. Martin H. Hanstvedt og Emil A. Solberg feire 0-2.
Herlige scener på Varden Amfi!

Fyllingsdalen prøver å svaret og får nesten uttelling da de tar oss i ubalanse etter 78. minutter.
Herlig spill fører til en kjempesjanse foran mål, men når Mathias Riple først må i skikkelig
aksjon er han klar.
Strålende redning på Fyllingsdalens største sjanse i kampen.
I stedet for 1-2 svarer Osterøy med ny scoring. Nok en gang får Hovden ballen i mellomrommet
og trer Fredrik Evensen igjennom. Litt spiss vinkel blir det men avslutningen er god og ballen
suser i nettet. 0-3!

De siste minuttene har Osterøy god kontroll og burde også fått 0-4. Glenn Andre Aarbakke som
igjen gjorde en strålende jobb på topp, ble spilt aleine igjennom. Like utenfor 16-meteren blir han felt
av hjemmelagets Chris Lie.
Frispark til Osterøy, soleklart rødt kort til Lie. Frisparket gikk rett i muren.
Dermed vinner Osterøy en vanskelig bortekamp 0-3 og har virkelig heng på lagene foran på tabellen.
Nok en tenåring fikk sjansen på A-laget i dag. 16 år gamle Aleksander Lone debuterte på høyrebacken
og spilte strålende i samtlige 90. minutter.

Dagens målscorere: Emil A. Solberg, Fredrik Evensen og Jørgen Vevle