Ett sterkt Fana 2-lag stilte med flere A-lagspillere med erfaring fra 2. divisjon,
samt Ådne Nissestad som har tippeligaerfaring etter spill hos Brann.
Hjemmelaget startet også kampen best og fikk trykket Osterøy bakover på banen.
De første ti minuttene var Fana 2 det klart beste laget.
Så ble det gjort noen justeringer fra Osterøy-benken og kampen endret seg totalt.
Første skremmeskudd er det Torbjørn Hovden som kommer med,
men avslutningen etter 15. minutt går over mål.
Like etter blir Glenn Andre Aarbakke spilt igjennom. Vinkelen blir litt spiss og
Fana-keeperen redder.
Osterøy kjører til tider over Fana på Nesttun, spillet er strålende og mulighetene
Evensen skyter på direkten fra 19. meter og får ett kjempetreff. Ballen fyker
inn nede til venstre for keeper. 0-1 på Nesttun.

Benjamin Kleppe gjorde ett flott forarbeid til 0-1 scoringen
Som Fredrik Evensen smeller inn fra 19. meter.
Da blir det godstemning hos de gule og grønne.

Osterøy er knallgode i denne perioden men hjemmelaget får omgangens eneste sjanse etter
33. minutter.
Fana 2 spiller seg flott igjennom men blir stoppet av en trygg og god Mathias Riple.
Osterøy går til pause med en meget fortjent 1-0 ledelse. Den kunne og burde vært større. På tampen
var Jørgen Vevle nær på frispark, Benjamin Kleppe og Glenn Andre Aarbakke fikk også sine sjanser
de siste minuttene.

Tung 2. omgang for Osterøy

Etter pause endrer kampbildet seg igjen. Fana 2 dominerer banespillet og Osterøy blir løpende mye
imellom.
Desverre får Fana 2 en tidlig utligning. 49. minutter er spilt da de spiller seg litt lett igjennom på vår
høyre side og fra litt skrått hold scorer hjemmelaget. Utagbart for Mathias Riple.
Kampbildet etter pause blir det samme, Fana har mye ball og vi kommer bare på små visitter på
hjemmelagets halvdel.
Selv om Fana 2 hadde mye ball, så skaper de ikke all verdens farligheter. Det nærmeste de kommer
skjer etter 69. minutter. Ett innlegg bak i feltet havner hos en umarkert Fana-spiller som bør score.
Stupheadingen fra kort hold går i tverliggeren.
Osterøys beste sjanse etter pause er det Jørgen Vevle som får. Ett godt skudd fra 16-17 meter som
keeper redder greit.
Fana kjører også de siste minuttene, vi blir slitne og går litt i oppløsning. Men flere mål blir det ikke
på Nesttun og vi tar med oss ett viktig poeng fra en tøff bortekamp.