4. Div: Bare nesten igjen for Osterøy

Av: Thor-Eivind Mjelde

For andre kamp på rad skulle Osterøy møte ett av topplagene i avdelingen.
Ett ubeseiret Fyllingsdalen 2 gjestet Hatland på søndag. Osterøy tok tidlig grep om kampen
og allerede i åpningsminuttene kom kampens første sjanse. Fredrik Evensen kom til en god
skuddmulighet  i feltet men keeper fikk reddet til corner.
Osterøy trykker på og er klart best den første halvtimen. Benjamin Kleppe får en stor sjanse
etter 20. minutter. Torbjørn Hovden spiller Benjamin igjennom og fra 7-8 meters hold
skyter han like utenfor.
Det siste kvarteret av omgangen blir mer jevnspilt. Etter 39. minutter får  Glenn Andre Aarbakke
en halvsjanse men skuddet blir blokkert.
Gjestene skaper ingenting før det er spilt 42. minutter, men da er det smått utrolig at de ikke scorer.
Fra 6-7 meter skyter Fyllingsdalen i stolpen og returen blir skutt i nettveggen.
Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-0, noe gjestene skal være mest fornøyd med.

Benjamin Kleppe får Osterøys største sjanse i første omgang
Fyllingsdalen var ett stolpetreff unna 0-1 her.

Fyllingsdalen mest effektiv etter pause

Etter 50. minutter kommer Erlend Risholm på etterskudd og lager straffe til gjestene. Morten Vevle blir
fintet ut og de lilla tar ledelsen 0-1.
Etter scoringen skapes det få store sjanser. Både Torbjørn Hovden og Fredrik Evensen prøver seg med
skudd fra distanse uten at det blir veldig farlig.
Fyllingsdalen sin første halvsjanse etter scoringen kommer etter 74. minutter men Johannes Hatland
får blokkert skuddforsøket.
Så etter 76. minutter får vi vår fortjente scoring. Emil A. Solberg har akkurat kommet inn for
Fredrik Evensen. Han blir spilt igjennom av Torbjørn Hovden og aleine med keeper gjør han ingen feil.
1-1 med sitt første spark på ballen.
Nå er vi skikkelig på hugget igjen og bare to minutter etter 1-1 kan Hovden gi oss 2-1, men skuddet
stryker stolpen.
I stedet kontrer Fyllingsdalen og får enorme rom og boltre seg på. En dragning og aleine med
Morten Vevle gjør gjestene 1-2 etter 80. minutter.
Etter scoringen går luften ut av Osterøyballongen og vi klarer ikke å skape de store farlighetene.
Gjestene får godt med plass og får flere gode skuddmuligheter på tampen uten resultat.
Dermed ender det med nok ett ettmålstap for Osterøy. Nok en gang hadde vi fortjent bedre!