4. Div: Hadde fortjent poeng mot NHH

Av: Thor-Eivind Mjelde

Tøff bortekamp mot serielederne lørdag. Kampens første sjanse var det NHH
som fikk. Ett innlegg på bakerste stolpe ble headet mot mål men Mathias Riple reddet greit.
Etter det ble det bare halvsjanser og ufarlige skudd fra distanse. Det ble en rotete
omgang der Osterøy var det beste laget.
Etter 33. minutter kommer en god Benjamin Kleppe seg fri på venstre kanten, skjærer inn
i feltet og blir lagt i bakken. Straffe til Osterøy!
Jørgen Vevle setter straffen kontrolert i mål. 0-1.
Det ble ikke flere sjanser før pause på noen av lagene, Fredrik Evensen prøvde seg på ett skudd fra
distanse like før pause. Uten hell, 0-1 til pause.

Jørgen Vevle setter ballen i motsatt hjørne av keeper. 0-1.

Effektive NHH scoret på «alt» etter pause

Etter pause er det vi som fremdeles er hakket bedre enn hjemmelaget.  Glenn Andre Aarbakke
kommer til skudd fra 16-17 meter, keeper redder. Spilt 47. minutter.
Noen få minutter etter kommer Benjamin Kleppe til en stor sjanse, fra 7-8 meter kommer
han til en god avslutning. Keeper redder igjen.
Like etter får Fredrik Evensen skyte fritt fra 15 meter, heller ikke den ville inn.
Så etter 51. minutter står det 1-1. Innlegget fra høyresiden blir avsluttet utagbart i hjørnet
bak Mathias Riple.
Etter 59. minutter har NHH snudd kampen, vi spiller på oss ett brudd og hjemmelaget kommer
seg igjennom forsvaret vårt og kan sette inn 2-1.
Heldigvis svarer vi fort, bare to minutter etter 2-1 er vi like langt. Johannes Hatland får ballen
på høyrekanten og slår ett innoverskrudd innlegg med venstre foten.
Med skru og litt hjelp av medvinden lurer innlegget seg inn i lengste hjørnet til keeper. 2-2.
Fem minutter seinere får vi en ny stor sjanse. Frispark fra Jørgen Vevle blir slått inn i feltet
og der stuper Jone Hustveit frem og header like utenfor.
Etter 80 spilte minutter skal vi få vår fortjente ledelse. Steffen Rød Låstad er kommet inn
på venstre kanten for Benjamin Kleppe.
Han kommer seg fri og får slått ett flott innlegg til Jørgen Vevle som header oss i føringen 2-3.
Nydelig utført av Vevle, den var ikke «ferdig scoret»
I kampens neste NHH-angrep så scorer hjemmelaget igjen. Etter litt «klabb og babb» i feltet
og en mulig handssituasjon så kan NHH enkelt sette inn 3-3.
Så i kampens 89. minutt faller avgjørelsen. NHH angriper på venstre siden og slår ett ufarlig
innlegg inn i feltet. Merkelig nok så går ballen forbi hele Osterøyforsvaret og NHH får en enkel
jobb med å sette inn 4-3 fra kort hold.
Bittert tap for Osterøy i dag der vi hadde fortjent så mye, mye mer.

Mathias Riple stopper NHH sin eneste mulighet i 1. omgang.