4. Div: Poengdeling mot Fana 2

Av: Thor-Eivind Mjelde

Lørdagens hjemmekamp mot Fana 2 ble en tøff og jevn batalje. Osterøy kom bra i gang de første
minuttene og fikk kampens først målsjanse.
Benjamin Kleppe kommer seg fri i feltet og fra hjørnet av fem-meterene kunne han gått på skudd
selv men velger pasning ut i feltet til Emil A. Solberg. Avslutningen blir desverre blokkert.
Etter en bra start for oss så tar Fana mer og mer over. Fanasjansene kommer på rekke og rad.
Mathias Riple holder oss inne i kampen og varter opp med flere strålende redninger fra kort hold,
de aller fleste sjansene til Fana kom på vår venstreside.
Etter drøye halvtimen kommer vår neste sjanse og nok en gang er det Benjamin Kleppe som
legger inn, denne gangen fra høyresiden. Torbjørn Hovden kommer til avslutning fra fem-seks
meter men avslutningen blir blokkert til corner.

Benjamin Kleppe  var involvert i våre to første sjanser, først fra venstre
Så slår han inn til Torbjørn Hovden som bommer på denne muligheten

De to neste muligheten er det Fana som får, først header de like utenfor etter ett innlegg.
Så kommer de nok en gang fri på vår venstre side og nok en gang redder Mathias Riple strålende.
Like før pause er det vi som får en gedigen mulighet. Glenn Andre Aarbakke vinner en duell
med Fana-keeperen som er på halvdistanse og kan «bare» sette ballen i mål, men bruker
litt for lang tid før han avslutter og Fana-forsvaret kommer tilbake og blokkerer avslutningen.
På overtid så får Fana sin fortjente ledelse. De får frispark på vår venstreside som blir slått
inn i feltet.  Der får Fana-spilleren gå opp helt aleine og header inn 0-1 i lengste hjørne.

Osterøy mye bedre etter pause

Etter sidebytte kommer vi til en god sjanse etter seks minutter. En meget god og aktiv
Torbjørn Hovden kommer aleine inn i feltet men i det han runder keeper blir vinkelen litt for
spiss og keeperen får reddet.
Så får Fana kampens neste sjanse, og nei det var ikke reprise for ente gang. For igjen kommer
de fri på vår venstre side og får en stor sjanse. Men atter en gang redder Mathias Riple.
Etter 62 minutter kunne det stått 1-1. Benjamin Kleppe kommer til avslutning fra 15 meter,
men avslutningen stryker stolpen via en Fana-forsvarer.
I angrepet etter får Fana en ny sjanse. Nok en gang fra vår venstre side og på ny redder Mathias
Riple avslutningen.
Så går det endel minutter der det skjer lite, Osterøy har mye ball men skaper ingenting. Helt til
vi får corner etter 78. minutter.
Jørgen Vevle slår corneren på bakerste stolpe og når keeper går ut i feltet uten å nå ballen kan
Johannes Hatland sette hodet til ballen og score sikkert. 1-1!
På slutten er Osterøy nærmest seieren og får kampens siste store sjanse.
Glenn Andre Aarbakke blir spilt igjennom aleine med keeper, men denne gangen er
Fana-keeperen der han skal være og får reddet.
Dermed endte kampen 1-1 etter to dødballmål. Greit resultat til slutt.

Mathias Riple redder her en av mange Fana-sjanser. Banens beste i dag!
Fana-keeperen nådde ikke opp på corneren til Jørgen Vevle, bak lurer Johannes Hatland og
stanger inn 1-1