4. Div: Osterøy beholdt plassen og sendte Nymark ned en divisjon

kontrakt i divisjonen med minst ett poeng. Nymark måtte ha alle tre for å være
sikker.
Gjestene tok tidlig kommandoen i kampen og ville mest i starten, og skapte
også kampens første sjanse etter elleve minutter.
Ett i utgangspunktet ufarlig frispark fra langt hold skulle vise seg å bli farlig.
Nymarkspilleren får bra treff og skuddet går over hodet på Mathias Riple og i
tverligger og ut. Nære 0-1

Nymark kunne fått en drømmestart på kampen her

Nymark kjører kampen fortsatt, like etter kommer ett nytt skudd men denne gangen
går avslutningen like utenfor.
Osterøy er i motvind akkurat nå og etter 20. minutter må Sondre Mjelde forlate banen
med knekt nese. Inn kommer Benjamin Kleppe.
Fem minutter senere får Nymark en ny god sjanse, ballen lander helt fritt på rundt
16-meteren men Nymarkspilleren får kanskje for god tid og bredsider skuddet over mål.

Nymark kunne og burde ledet etter halvspilt omgang

Etter halvtimen spilt hadde Osterøy knapt vært over på Nymarks banehalvdel, dette var
begredelige greier så langt.
Så i det 31. spilleminuttet får Torbjørn Hovden ballen på rundt 17-18 meter, han nøler
ikke ett sekund og drar til med høyrefoten.
Ballen går i en perfekt bue over keeper og i nettet, 1-0 til Osterøy. Mot spillets gang
og en ufortjent ledelsen.
Etter scoringen hever Osterøy seg og dominerer banespillet og er best på eget kunstgress.
Mer enn halvsjanser blir det ikke før pause, dermed 1-0 halvveis på Hatland.

Torbjørn Hovden får drømmetreff og Osterøy kunne gå til pause med 1-0
Scoring blir det godstemning av

Solid seier til slutt

Etter pause starter begge lag litt forsiktig, det meste skjer mellom 16-meterne uten at noen av
lagene skaper farligheter.
Martin Hole Hanstvedt prøver seg på ett langskudd like etter sidebytte men det blir ufarlig.
Øyvind Tysse som ble byttet inn til 2. omgang er mye nærmere etter 57. minutt, men skuddet
går like over mål.
I neste angrep får Osterøy tildelt straffe av dagens dommer, Lars G. Drange fra Follese.
Torbjørn Hovden legger inn til Ørjan Kleppe som blir dyttet i ryggen inne i feltet.
Dommeren er sikker og peker på straffemerket.
Jørgen Vevle scorer sikkert, lav til venstre for keeper. 2-0 til Osterøy. Men 2-0 er en farlig ledelse,
så ingenting er avgjort enda.

Ørjan Kleppe blir dyttet i ryggen og får straffe
Jørgen Vevle er sikker. 2-0

Etter scoringen legger Nymark om til en mer offensiv formasjon, Osterøy svarer med å legge seg
lavere i banen.
Så varter Osterøy opp med ett lekkert angrep etter 68. minutter. Fredrik Evensen blir spilt fri og
fosser ned mot dødlinjen, slår «45» til Jørgen Vevle som scorer sikkert igjen.
3-0 og nå er ikke ledelsen så farlig lenger.
Neste sjanse er det Nymark som får etter 71. minutter. Ett hardt skudd går endrer retning på
Robert Dyvik og går utenfor.
Osterøy går rett i angrep og Torbjørn Hovden er nok en gang involvert i det som skjer forover.
Han slår inn til Øyvind Tysse som skyter på direkten fra 15. meter. Tysse treffer godt og ballen
suser i nettet, 4-0!
Flere mål blir det ikke selv om begge lag kunne scoret flere, spesielt Osterøy burde hatt flere mål
på slutten da Nymark ga oss mange gode overganger. Fredrik Evensen og Martin Hole Hanstvedt
hadde store muligheter.
Mathias Riple reddet greit alt som kom og var sikkerheten selv bakerst.
Med dette resultatet endte Osterøy på syvende plass og Nymark rykker ned da alle resultatene i siste