4. Div: Poengdeling mot Baune

Osterøy gjestet Baune fredag kveld. Ett hjemmelag som sliter i bunnen men har sanket
en del poeng i høst.
På hjemmbane har ikke Baune tapt på de tre siste kampene, den siste ble vunnet 7-6!
I hjemmekampen i vår ble det seier til Osterøy med hele 6-1.
Osterøy startet kampen bra men var litt «frynsete» bakover. Vi tok ledelsen på vår første
sjanse i kampen.
Torbjørn Hovden ble spilt fri i feltet og scoret sikkert aleine med keeper. 0-1 etter 9. minutter.
Etter scoringen er det Baune som kjører kampen og like etter vår scoring kunne Baune utlignet,
men Mathias Riple får slått ballen over mål.
Hjemmelaget er klart best i denne perioden, men i stedet for utligning så er det nok en gang
Torbjørn Hovden som scorer igjen. Han lurer vekk ett par Baune-forsvarere og setter
skudde uttagbart i krysset. 0-2 etter 18. minutter. Strålende!

Fornøyde Osterøy-spillere etter 0-2 scoringen til Torbjørn Hovden

Burde avgjort kampen før pause

Etter 0-2 scoringer faller Baune i sammen og vi kjører kampen totalt. Like etter 0-2 kan Sondre Mjelde øke
ledelsen men skuddet på hel volley stryker rett utenfor lengste stolpe.
Men på vår fjerde sjanse skal vi score vårt tredje mål for kvelden. Benjamin Kleppe snurrer rundt med Baunes
høyre back og slår perfekt inn til Fredrik Evensen som skyter ballen i en perfekt bue over keeper!
0-3 etter en halvtime på Nymarksbanen og vi fortsetter i samme stil. Vi spiller oss frem til gode muligheter
gang på gang, men den siste pasningen blir for unøyaktig. Litt bedre presisjon så kunne og burde vi scoret
både fire og fem. Baune henger ikke med.
I stedet er det Baune som reduserer til 1-3 på en heading etter 40. minutter.
Det blir også stillingen til pause.

Fredrik Evensen med ett mål mot Baune

Baune utlignet rett før slutt

Etter pausen går Baune rett i strupen på oss og ønsker helt klart en tidlig redusering. Og det fikk de!
Knappe tre minutter gikk det før hjemmelaget reduserte til 2-3.
Baune jaget utligning i hele andre omgang og var det beste laget. Mathias Riple er vår klart beste etter
sidebytte og varter opp med flere gode redninger.
Samtidig får vi noen gode muligheter på kontringer. Torbjørn Hovden fikk to gode muligheter til å score men
Baunes unge keeper reddet begge forsøkene. Vår siste mulighet kom på frispark rett uten for 16-meteren.
Sondre Mjelde kom i ett flott driv og var på vei igjennom før han ble felt.
Frisparket tok Fredrik Evensen, men keeperen redder skuddet som kom i keeperhjørnet.
I kampens 89. minutt får Baune sin fortjente utligning. Ett frispark blir stusset videre inn i feltet og skuddet
suser inn i nettet bak Mathias Riple. 3-3.
Baune jager seiersmålet på overtid og kunne med litt marginer fått med seg alle poengene.
Kampen ebber ut med ett poeng til hvert lag, etter den andre omgangen bør vi være fornøyd med ett poeng
men samtidig burde vi avgjort kampen før Baune fikk redusert til 1-3.

Baune – Osterøy IL         3-3   (1-3)