4. Div: Endelig ble det seier igjen

Etter en strålende start på sesongen har det gått tråere og tråere for Osterøy. Før kampen mot Voss
hadde vi fem strake tap bak oss.
Kampen startet jevnt uten at noen av lagene klarte å skape noe farligheter foran målene.
Likevel var det Osterøy som var mest på hugget i starten. Men når vi skapte kampens første sjanse skulle det bli jubel.
Øyvind Øvsthus går på løp i bakrommet og i kamp en mot en er Øvsthus knallsterk. Han kommer litt skrått inn i feltet,
vender vekk Vossingen som er igjen i forsvaret og setter skuddet sikkert under en utrusende keeper.
1-0 etter 28. minutter.
Etter scoringen er det Voss som er best inn mot pause. Den største sjansen for gjestene kommer etter 40. minutter,
men ifra litt spiss vinkel redder Mathias Riple med en god beinparade.

Øyvind Øvsthus snurrer rundt med Voss-kapteinen og setter inn 1-0

Målrik andre omgang

Voss fortsetter i samme spor etter pause, presser på for utligning. Gjestene vil klart mest i starten.
Etter 62. minutter får de også uttelling, utligning til 1-1. Helt fortjent!
Kampen jevner seg litt ut etter gjestene sin scoring, men når vi håper på hjemmescoring er det gjestene som
scorer igjen etter 75. minutter. Forvaret vårt henger ikke med og dermed står det 1-2. Skal det rakne igjen??
Innbytter, Øyvind Tysse ville det annerledes! Etter 77. minutter blir Tysse spilt igjennom, keeper rykker ut,
men er akkurat for seint ute. Øyvind får hode på ballen og header ballen forbi keeper og kan spasere inn 2-2
i det tomme målet.
Bare tre minutter seinere har Osterøy snudd kampen. Etter en dødball fra Torbjørn Hovden blir det litt klabb
og babb i feltet. Ballen havner til slutt i beina på Jørgen Vevle som setter ballen kontrollert i lengste hjørnet.
Kampen er snudd igjen, 3-2 til Osterøy!
På slutten presset Voss på, noe som også ga oss store kontringsmuligheter. Men ingen av lagene fikk ballen
i mål flere ganger. Dermed ble alle poengene igjen på Hatland. HERLIG!

Øyvind Tysse satser alt i duellen med keeper og fikk betalt for det…..
…………resten av jobben var enkel. 2-2!

Osterøy – Voss            3-2 (1-0)