4. Div: VHFK vant «El Clasico»

En fantastisk ramme i Fugledalen før kampstart. TV 2 med Davy Wathne i spissen skulle
dekke «El Clasico» på Osterøy. Hele 1450 tilskuere hadde tatt turen til Hatland i solskinnet.
Osterøy fikk kampens første skudd på mål etter bare ett minutt. Øyvind Tysse fikk frispark
på rundt 20 meter. Jørgen Vevle skrudde frisparket fint over muren, men kraften ble ikke
god nok. Daniel Hilland i VHFK-målet reddet greit.
Etter tretten minutter kommer Osterøys største sjanse i omgangen, Fredrik Evensen
spiller nydelig vegg med Martin Hole Hanstvedt og kommer seg fri i feltet.
Avslutningen fra skrått hold kommer keeper fint ut og redder.
Like etter må Mathias Riple ut i full strekk. Ett godt skudd fra Magnus Bru Reigstad
får Osterøy-keeperen slått ut til hjørnespark.
Så kommer kampens første scoring etter 19 minutter. Thierry Djedje Danon dribler seg
fri og kommer til avslutning. Den får Mathias Riple bare slått rett ut til Daniel Johansen
som header i tverligger. Returen putter storscoreren fra Dale, Tonny Tysnes, enkelt inn
til 0-1.
Etter 29 minutter er Jørgen Vevle nør utligning på ett nytt frispark, men skuddet fra
18 meter stryker tverligger.
Neste store sjanse kommer etter 36 minutt. Tonny Tysnes spiller Djedje Danon aleine
igjennom, men skuddet redder Mathias Riple mesterlig. Returen setter Danon i stolpen.
På overtid av første omgangen er Tonny Tysnes på rett plass igjen. Ett innlegg fra høyre
side header spissen i bue over Mathias Riple. 0-2 på ett kjedelig tispunkt for
hjemmelaget.
Jørgen Vevle var farlig på frispark
God stemning både hos de gule/grønne….
…..og de svart/kvite

VHFK hadde kontroll etter pause

Ett fysisk sterkt bortelag hadde full kontroll etter pause. Osterøy sleit med å skape sjanser samtidig
som gjestene var effektive når de fikk muligheten.
Etter 60 minutter fikk Daniel Johansen stå aleine i feltet. Første skuddet redder Mathias Riple, men
returen får han tilbake og smeller inn 0-3.
Bare tolv minutter seinere setter Tom Sivertsen inn 0-4 etter kun ett minutt på banen.
Osterøy største mulighet kom på overtid og nok en gang er det Fredrik Evensen som kommer seg
fri. Kommer til en fin mulighet og skuddet er godt men desverre midt på keeper.
Gjestene var effektive og hadde god kontroll bakover. Vinner fortjent.

Osterøy – VHFK           0-4 (0-2)