Fredrik Røed (inn etter 77min)
Thomas Aarnes
__________________________________________________________________________

En treg start på sesongen

Det var duket for årets første kamp i sesongen 2014. Været var flott, det var mange fremmøtte, og speakeren på Norheimsund stadion var tydelig glad for at sesongen endelig skulle sparkes igang. Når dommeren startet kampen, så det ut som om begge lagene var litt i treningskamp-modus enda. Det var lavt balltempo og storspillet glimret med sitt fravær. Norheimsund kom til den første store sjansen da ballen blir slått i bakrom, og begge spissene kommer igjennom, men det blir avverget av Anders og Mathias i siste liten. Osterøyforsvaret slet med lange baller i bakrommet hele første omgang, og etter 19 minutter kommer Eivind Daniel Røed igjennom, etter nok en bakromspasning. Denne gangen skyter han utagbart til høyre for Mathias. 1-0 til Norheimsund. Osterøy hadde også sine sjanser i første omgang, men det ebber ut med 1-0 etter en litt tafatt start på årets sesong.

Bedring etter pause

Osterøy gjør et bytte i pausen. For å demme opp for bakromspasninger, og NFK sin høyreside, som var den farligste før pause. Ørjan Kleppe kommer inn for Rikard Mjøs. Joachim B. Solberg går ned på venstreback, mens Robert trekkes inn som stopper. Ørjan legger seg på midtbanen sammen med Jørgen og Torbjørn. Unge Kleppe kliner til i første duell og gir, som alltid, 100%. Om det er dette som får igang resten av Osterøylaget, eller om det er pausesnakket til trenerduoen vites ikke, men det hjelper i hvert fall. Hele laget er mer på hugget, og byttene som ble gjort, ser ut til å fungere bra. Touchen begynner å sitte, og balltempoet økes et par hakk på de offensive spillerene. OIL produserer sjanser, og kommer nærmere og nærmere en utligning. Etter 57 minutter kommer den. Thomas vender seg fri ute til venstre, og legger inn til Benjamin, som header ballen via bakken og i mål. 1-1.

Etter 63 minutter får Norheimsund en dødball ute på sin høyrekant, omtrent på 40 meter. Ballen blir slått inn i feltet, pakker en gang, før den går rett til side for mål. Fra tribunen ser det ut som den går i mål. Bare et par minutter senere er Benjamin plutselig helt alene gjennom med Norheimsund sin keeper. Ballen pakker, og det virker som om han venter litt for lenge. Det ender med at en forsvarsspiller kommer i veien. Like etter, i andre enden av banen, klinker Sondre Grøteide inn et skudd fra omtrent 20 meter, til 2-1 for vertene. Etter målet bølger det litt frem og tilbake, med en del sjanser til begge lag. Først etter vi har passert 90 minutter kommer det neste målet. Daniel Fossbakken har kommet inn på topp, og jager en ball, som i utgangspunktet er for lang. Keeperen kommer først på den, men han treffer en oppofrende Daniel i brystet, og ballen går i en fin bue, rett i mål. Daniel faller om, og stillingen er 2-2. Etter dette er det et par kaotiske minutter før dommeren blåser av kampen. Det blir poengdeling og 2-2 i årets første kamp for Osterøy.

Dagens ostring ble i denne kampen Joachim B. Solberg.

Her jubles det etter Benjamin sitt mål etter 57 minutter.

Neste Osterøykamp er allerede lørdag 26.04, kl 15.00. Da er det Gneist som gjester Fugledalen. Møt opp og støtt laget!