G13 på frammarsj!

Osterøy tok tidlig tak i kampen mot Kvernbit, og første målet kom etter en corner fra Thomas Mosevoll mot bakerste stolpe.  Mathias Brattli fikk treff på et flott direkte skudd som suste inn i lengste hjørne og 1-0 til Osterøy. Kvernbit viste seg å ha noen svært raske og gode kontringsspillere som var farlig hver gang de fikk muligheten. Forsvaret klarte allikevel å demme bra opp og når guttene tok ned ballen og fikk ro på spillet skapte vi flere gode angrep. Det ene resulterte i mål ved Besnik, og dermed gikk vi til pause med 2-0 ledelse.

I 2.omgang kom Kvernbit skjerpet på banen og gikk rett i strupen på oss, og i løpet av de første 20 minuttene stod de 2-2. Siste 15 vart en jevn kamp som bølget frem og tilbake med store sjanser i begge ender, før vi klarte igjen å score fra en corner. Steffen R Låstad svinger inn mot første stolpe hvor Mathias H Elvik stusser ballen via keeper og i mål. 3-2 til Osterøy som også blir sluttresultatet.

Neste kamp er allerede på lørdag i ADIDAS Cup på Hatland mot Vard Haugesund, så vi håper så mange som mulig vil komme og støtte laget i kampen for avansement. Kampstart kl 15.00