Siger i første runde i Adidas Cup

Djerv 1919 hadde vunnet sin første kamp i serien og var et godt lag med mange gode tekniske spiller, og de spilte fin fotball. Det var allikevel Osterøy som kom best i gang, og kunne tatt ledelsen allerede etter 1 minutt. Det blåste til tider kraftig og dette påvirket nok noe av spillet i kampen. I første omgang presser vi Djerv 1919 ganske bra og har flere gode muligheter til å gå opp i ledelsen. Ledermålet skulle komme etter ca 20min. Steffen gjør et forsøk på skudd fra 25 meter. Han treffer dårlig, men ballen spretter inn mot keeper som er uheldig og glipper den mellom beina og den triller sakte over målstreken. 1-0 til Osterøy. Djerv 1919 kom på noen farligheter etter dette, men vi går til pause med fortjent ledelse.

2.omgang viser seg skal bli en skikkelig kamp for å holde på ledelsen, Djerv utnytter medvinden og spiller oss lave. Sjanse på sjanse rulles opp, men forsvaret vårt står i mot.  Mathias Brattlid er flyttet ned i forsvaret og gjør en kjempe kamp sammen med Torstein, Håvard og Mathias Elvik. Mot spillets gang kommer vi på en kontring 10 min før slutt og Besnik prøver å plassere forbi keeper. Han redder, men på returen setter Besnik den over keeperen og vi leder plutselig 2-0!  Djerv gjør et siste forsøk på å få redusering, uten å få uttelling på sine muligheter. I stedet kommer vi på enda en kontring, og Pawel får til slutt æren å sette spikeren i kisten med 3-0.

Det er det siste som skjer i kampen og vi er svært fornøyd med å klare å dra i land denne slite seieren og i tillegg holde nullen bakover. Guttene kjemper og står på hele kampen og det gir resultat.  Det var fornøyde gutter som fikk pizza på Bakeriet Frugård i Leirvik Sentrum før heimreisen.