God åpningshelg i Varegg-Cup

Vi var i gruppe med Sotra og Sandviken, og første kamp i gruppen endte med   5-1 seier  til Sotra over Sandviken. Vår første kamp var mot Sotra, og vi gjør som tidligere i vinter en virkelig god første omgang. Til pause står det 4-0. Andre omgang blir noe jevnere, men vi går av banen med en komfortabel 5-1 seier. Flott start på Varegg-Cup for våre gutter.

Tiden mellom kampene gikk med til å gjøre guttene klare til neste kamp. Trenerne fryktet vel at spillerne så på resultatene hittil og trodde dette skulle bli en Ģlett matchģ mot Sandviken. Det viste seg fort at dette ikke skulle bli en lett kamp. Sandviken gikk hardt ut og det fine spillet vårt var fraværende, og feilpasninger var det som gikk igjen hos Osterøy spillerne. Sandviken tar også ledelsen i kampen 1-0. Like før pause blir Aleksander spilt helt alene med keeper. Idet han runder keeperen blir han lagt i bakken og dommeren plukker frem det røde kortet til Sandviken keeperen. Frisparket setter Besnik rett i mål.1-1 til pause. 2. omgang blir en slitekamp og vi klarer å snu kampen og går opp til 2-1 før igjen Sandviken scorer to og de leder 3-2.  Herifra og inn viser guttene virkelig at de vil vinne. Vi lager 3 mål til og leder 5-3 og seieren virket sikret. Like før slutt får Sandviken et reduseringsmål, men vi haler i land en 5-4 seier.

Vår solide back Andreas og Thomas i godt driv fremover. Thomas scoret sine to første mål for Osterøy i løpet av denne helgen!

Det er et tydelig lettet Osterøy som takker for kampen og er sikret gruppeseier og videre avansement. Nå venter Smørås i siste treningskamp på Hatland onsdag 03.04, før Varegg-Cup fortsetter med kamp mot Os i 8-delsfinalen lørdag 06.04.

Aktivitetar

Osterøy på Tvers 1.6.2024
Start Bruvik og mål Hosanger
25 mar
Open trening TURN
Osterøyhallen
07 mai
Ekstraordinært Årsmøte
Osterøy IL Klubbhus
18 mai
24 mai