Tre strake for Gutter 13

Vi hadde flere spillere ute med skade, og hadde lånt Andreas og Snorre fra 2001 laget til denne kampen. I tillegg måtte Jørgen kaste inn håndkledet rett før kampstart med en dårlig arm. Thomas som slet med lysken måtte også stå over, men måtte brukes som keeper (!) første kvarteret før vi fikk Ģflyddģ inn en ny keeper. Takk til Adrian som stilte opp på kort varsel, og til Thomas som holdt buret rent i sin debut som keeper!

Tross utfordringer før kamp, startet Osterøy strålende og til tider spilte de så bra at på tribunen vart det trukket paralleller mot et svært ballbesittende lag fra Spania. Flotte bevegelser og fint pasningsspill gjennom hele første omgang, allikevel var det ikke lett å trenge gjennom et kompakt og godt Hausvik forsvar. Men 19 minutter ut i kampen blir Aleksander spilt fri og han plasserer ball fint i mål. 

Vi fortsetter det gode banespillet etter målet, men omgangen ebber ut uten flere mål. I pausen blir det fokusert på å fortsette å være aggressive og holde oppe det gode pasningsspillet, men det motsatte skjer og vi får igjen en litt rotete 2. omgang. Dette gjør at Hasuvik kommer med i spillet og det blir en jevn 2.omgang. Ingen flere mål gjør at Osterøy allikevel tar sin 3. strake seier i treningskampene denne vinteren. Nå er det Varegg Cup med oppgjør mot Sandviken og Sotra som venter førstkommende helg. 

Vår offensive og gode back Torstein med flere Hausvik spillere som tilskuere til nok et raid fremover

Martin i en av mange dueller sentralt på midten

Magnus er fri på kanten og får en stor sjanse her. 

Steffen i fint driv fremover

Mathias med en god kamp i midtforsvaret, fikk også prøve seg må midtbane og spiss i 2. omgang.

Kampens siste sjanse er det Christian som får, men den flotte lobben går dessverre like over

Aktivitetar

03 mar
05 mar
07 mar
10 mar
Osterøy på Tvers 1.6.2024
Start Bruvik og mål Hosanger
25 mar