13 – Seier i årets første treningskamp

Erfaring fra tidligere oppgjør tilsier at dette skal bli en tøff kamp. Det har tidligere år vært jevne og tette kamper mot Hausvik, og slik begynte også kampen på Lørdag. Vi startet likevel best med et spillemessig overtak og hadde til tider bra spill. Hausvik gav oss lite tid og var veldig rask i press på våre spillere, så de store sjansene uteble. Men en som ikke trenger mye plass for å få sendt avgårde gode skudd er Besnik. 1-0 til Osterøy etter et fint langskudd. Lagene gikk til pause med dette resultatet.

I andre omgang startet Hausvik best og presset oss bakover uten at de helt store sjansene kommer. Osterøy våkner til igjen, og Steffen dribler seg fint fri gjennom Hausvik-forsvaret og tupper ballen forbi keeperen. 2-0. Deretter blir det mye Osterøy, og våre gutter kommer flere ganger fri på kanten der Osterøy debutant Thomas skaper farligheter hver gang han setter fart. 3-0 målet kommer etter skudd fra Steffen, før Aleksander kommer gjennom og putter ballen til 4-0 som blir sluttresultatet.

Vårt nykomponerte forvar for dagen med Hermann, Håvard, Torstein og Andreas hadde god kontroll på Hausvik gjennom hele kampen. Det er også forvaret som spesielt får godord fra trener Vidar etter kampen. Alt i alt en god start for Gutter 13 mot et Hausvik lag som gav oss god motstand, og vi gleder oss allerede til neste kamp.

En av mange sjanser utover i 2.omgang. Besnik, Aleksander og Magnus truer Hausvik-forsvaret