Seier til Osterøys gutter ? 99 i lokaloppgjør mot Fotlandsvåg

En spennende kamp for Osterøys gutter -99 mot Fotlandsvåg. Det lå lenge an til en jevn kamp, men utover i 2. omgang ble det ganske klart at seieren kom til å gå til våre gutter. Sluttresultat ble komfortable 7 – 2 til Osterøy.

Ganske tidlig i første omgang tok Fotlandsvåg ledelsen 1 – 0. Våre gutter lot ikke det gå ut over konsentrasjonen, men fortsatte bare det gode spillet de hadde begynt med. De spilte til dels bra, men avslutningene satt ikke som de skulle. Likevel kunne våre gutter gå til pause med 2 – 1 ledelse.

2. omgang begynte som den første. Selv om våre gutter egentlig hadde taket på spillet var det Fotlandsvåg som klarte å score først også i denne omgangen. Etter det overtok Osterøy mer og mer, og de klarte også å omsette flere sjanser i scoringer.

Etter hvert som våre gutter fikk bedre tak på spillet, så det ut som at det også satte litt ekstra fart i dem. Det virket nesten som om de satte inn litt ekstra krefter, samtidig som Fotlandsvåg kanskje mistet litt av gnisten.

Uansett var det kjekt å se guttene våre på banen.

Da dommeren blåste av kampen var de nok godt fornøyd med kampen sett under ett, og ikke minst med at sluttresultatet ble 7 – 2 til Osterøy.

Etter seier i de 3 første kampene likte de dårlig at siersrekken ble brutt i forrige kamp mot Haus. Stemningen i laget, og glisene til guttene, fortalte tydelig at de var fornøyd med å være tilbake på det sporet de gjerne vil være.

Noen bilder fra kampen (Tips: Blir bildene små? Sett zoom på nettleser til 150%!):

Steffen gir seg aldri, og kvier seg ikke for å gå tett i motstanderne for å vinne ballen.

Markus forsøker å legge inn til en umarkert Joakim, men keeper får så vidt en tå på ballen.

Joakim med et litt løst skudd som går rett på keeper. Slike avslutninger var det mange av, fra nær sagt alle på laget.

Joakim som normalt spiller back ble litt overrasket over å bli satt inn som spiss i deler av kampen. Etter noen halvgode avslutninger får han imidlertid skikkelig treff, og dermed også sin første scoring denne sesongen.

Adrian spilte som vanlig en strålende kamp i Osterøys mål. Her bokser han ut et skudd. Han er ikke redd for en flygetur…

… se bare hvor konsentrert han er… blikket forlater ikke ballen ett sekund!

Anders viser at han begynner å få tak på hodespill også, selv om ballen gikk utenfor ved denne anledningen.

Skuddforsøk i stor fart av Andreas. Timingen satt ikke helt, så skuddet ble litt løst og rett på keeper.

Martin er alltid skjerpet og løpsvillig.

Markus klinker til, forbi forsvarsspillere og opp i nett taket, helt utagbart for Fotlandsvågs keeper.

Steffen kommer på skuddhold og plasserer ballen hardt og mesterlig forbi motstanders keeper. En flott scoring etter et perfekt angrep av Osterøys gutter.

Fotlandsvåg var veldig på etterskudd her. Martin var med på kanten, Steffen foran keeper, og Markus umarkert foran mål. Steffen puttet til Markus som enkelt kunne sette ballen i mål.

Martin tar corner for Osterøy. Andreas strekker seg så langt han kan, men må innse at ballen er alt for høy. Richard er klar bak, men får ikke skikkelig treff på hodet. Et godt forsøk, men ikke mål denne gang.

Martin hadde også sine sjanser. Først en skuddsjanse med høyrebeinet. Så med venstre på returen. Ballen går utenfor, og Andreas er litt for sein til å sette den inn.